IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 юли

4 юли 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jordan Bauer, Unsplash

Снимка: Jordan Bauer, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контролирайте емоциите. Желанието ви за напредък и отстояване на позициите не трябва да стига до прояви на открит сблъсък.

Телец

Колкото и да сте сигурни в мнението и решенията си, реагирайте така, че да избегнете проявите на самонадеяност. Ще настроите срещу себе си и онези, които обикновено ви подкрепят.

Близнаци

Избягвайте контактите с непознати и сблъсъците с представители на държавната администрация. И едните, и другите могат да ви създадат еднакво сериозни проблеми.

Рак

На доста затруднения ще се натъкнете още в началото на деня. Погледнете ги откъм добрата им страна. Приемете ги за убедителен начин, чрез който да покажете на какво сте способни.

Лъв

Човешко е да се сравнявате и да съпоставяте собствените си умения с тези на околните. Следвайте вдъхновението си, ще ви подскаже как да се справите с най-сложните задачи и то по-бързо, отколкото сте си представяли. Какво по-добро от това?

Дева

Не се заемайте с повече задачи, отколкото сте в състояние да свършите само за да услужите или угодите на някого. Не се знае дали търсейки съдействието ви не се опитват всъщност да ви навредят.

Везни

Ориентирайте енергията си към конструктивни дейности, чието изпълнение можете да контролирате. Всяко отклонение от правилата или популярно установените стандарти рано или късно ще се отрази на позициите ви.

Скорпион

Придържайте се към изискванията за безопасност при работа и не подценявайте ролята на личните предпазни средства. Съществуват предпоставки за травма, нараняване или пък усложняване състоянието на вече съществуващо увреждане като слънчево изгаряне.

Стрелец

Професионалните проблеми, доколкото ги има, ще са свързани с обективни обстоятелства като повреда на техниката, грешки в технологията или нередности в логистиката. Проверете всички условия, от които зависи работата ви още от сутринта, за да имате време да преминете към вариант Б.

Козирог

Не си съставяйте твърде амбициозни планове. Подредете задачите по важност преди да стартирате. Така ще съсредоточите силите си предимно върху дейности, от които очаквате най-високи и най-бързи постъпления.

Водолей

Внушаващо количество „атрактивни“ предложения за нова, допълнителна или съвместна работа ще препълни електронната ви поща. Постарайте се внимателно да отделите надеждните от съмнителните. Не давайте окончателни отговори, преди да проверите съществуващите мнения.

Риби

Опитайте се да не смесвате желанията с възможностите и реалността с въображаемите си очаквания. Придържайте се към фактите, за да избегнете поредното разочарование от прекаления си оптимизъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари