IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

4 юли 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 4 – 10 юли

Снимка: Ben White, Unsplash

Снимка: Ben White, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 4 – 10 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Овен

Обстановката ще е сравнително спокойна и самостоятелно ще определяте темпото на работа. Ако се наложи в някакъв момент да промените плановете си, то ще е заради получаването на не особено приятни новини. Каквото и да се случва, не се затваряйте в себе си и не приемайте събитията прекалено драматично. Ако ви е нужна финансова или материална помощ, ще я получите.

Телец

Водещо събитие на периода е навлизането на Марс във вашия знак във вторник. Съществуват предпоставки за промени в професионалното ви развитие, бизнеса, кариерата. Обстановката на работното място на моменти ще е напрегната и ще се отразява неприятно на колектива като цяло. Наблюдавайте събитията, отчитайте важността на детайлите и се опитвайте да поддържате ред и да успокоите страстите. Деловите контакти ще са интензивни. Инициативите ви ще получат одобрение.

Близнаци

Без особени затруднения ще се справите с поредица спорни материални и финансови въпроси, засягащи вас и роднините ви. Информационният поток ще е интензивен. Анализирайте задълбочено всички постъпващи данни, ще са съществени за реализацията на бъдещите ви планове. Обстоятелствата ще ви подскажат, че е подходящо да предприемете някои дребни нововъведения, с които да облекчите работата си. Предстои сериозна промяна в деловите отношения. Приемете я без колебание и се включвайте активно във всички текущи дейности.

Рак

Водещо събитие на периода е навлизането на Меркурий във вашия знак на 5 юли. Ще сте много по-убедителни и по-въздействащи. Думите ви буквално ще омагьосват хората, с които общувате и ще бъдат приемани с абсолютно доверие. Постиженията ви ще получат висока оценка, което няма как да не ви зарадва. Ще сте в благоприятната позиция да подобрите отношенията си от всякакъв характер и на всякакво ниво, най-вече личните. Въздържайте се от прекалени претенции и остри критики спрямо любимите хора. Това че ви обичат не означава, че трябва да злоупотребявате с търпението им.

Лъв

Целенасочената работа ще е ефективна и ще ви зарадва с практически резултати. Ще разполагате с достатъчно възможности за изява, за доказване на личните си умения и най-добрите си качества, с което, естествено, ще привлечете вниманието върху себе си. Участвайте активно в колективните дейности, присъствието и ентусиазмът ви ще се отразят мотивиращо на екипа. Използвайте всяка минута за разширяване на влиянието и стабилизиране на позициите си. Съвсем скоро ще усетите положителния ефект от старанието си.

Дева

Качествената работа и отговорното ви отношение към текущите задължения ще бъде забелязано и високо оценено. Вероятно ще получите парични постъпления, които са ви дължими, но са били отложени във времето. Усещането за финансова независимост ще ви вдъхнови да се замислите за дългосрочните си проекти. Сътрудничеството със задграничните ви партньори или такива, които са на голямо разстояние от вас ще е плодотворно. Ако се опитвате да смените работното място, ще разполагате с варианти за избор. Обсъждайте замислите си пред колкото е възможно по-широк кръг събеседници, ще получите подкрепа.

Везни

Състоянието на личните взаимоотношения зависи изцяло от инициативността ви. Ще разполагате с подходящи условия за възстановяване на прекъснати връзки или за привличане на нови партньори. Затрудненията, доколкото ги има, ще са свързани със социалните ви изяви, контактите с държавната администрация и евентуално изпълнителната власт и ще се дължат на допуснати преди време ваши грешки. Прегледайте довършените задачи, може да се нуждаят от актуализация. Не пренебрегвайте домашните си задължения, ще предизвикате силно недоволство у близките.

Скорпион

Повече от веднъж ще се наложи да промените целите си под влияние на външни фактори, върху които не можете да въздействате. Самостоятелната работа е за предпочитане пред колективната. Усложненията ще са свързани с отношенията ви както с партньорите, така и с конкурентите. Обстановката ще е променлива и на моменти непредвидима. Запазете присъствие на духа и не се отказвайте от замислите си. Постарайте се да довършвате започнатото и да не отлагате спешните задачи.

Стрелец

Не се отказвайте от възможността да участвате в обществени или публични изяви с широк спектър на влияние. Ще привлечете вниманието, ще представите замислите си, ще спечелите привърженици и ще си осигурите допълнителни ресурси. Инициативите ви ще получат подкрепа, но бъдете готови да чуете и критики, а ако са обективни, да се съобразите с тях. Разполагате с достатъчно убедителни перспективи за реализация на дългосрочните си цели. Може да се наложи да си осигурите допълнително обучение под някаква форма или да потърсите начин за повишаване на квалификацията си. Не отлагайте процеса, ще е поредната крачка към напредък на професионалното поприще.

Козирог

Актуалните теми ще са доста като количество и разнообразни като качество. На моменти ще се натъквате на нелогични и парадоксални ситуации, които може и да пречат на работата ви, но ще се наложи да се съобразите с тях. Не прекалявайте с активността, ориентирайте вниманието си към действително важните неща, каквито са семейството, родителите, децата. Част от съществените за решаване въпроси може да са свързани със смяна на работата, на местоживеенето или необходимост от участие в продължителна командировка на далечна дестинация. Актуалните теми ще са ориентирани към управление на общи финанси или имоти, чужди ресурси и привличане на спонсори за стартиране на съвместни проекти.

Водолей

Започнете с онова, което от доста време непрекъснато отлагате. Силите ще ви стигнат за всичко и бихте могли да се справите с много работа за кратък период. Деловата активност ще се отрази положително както на материалното ви състояние, така и на популярността ви. В каквито и публични, рекламни, благотворителни мероприятия с голям брой участници да се включите, гарантирано ще имате успех, независимо дали се провеждат присъствено или виртуално. Не се отказвайте от служебните командировки, колкото и да са изненадващи или пък да не разполагате с достатъчно информация за тях. Справяйки се с неизвестността ще подготвите условията за професионален напредък. Най-малко време ще имате лично за себе си, но това едва ли ще ви обезпокои.

Риби

Искате или не, почти непрекъснато ще сте в центъра на вниманието и ще диктувате основното направление в развитието на процесите с поведението си. Ако предишния месец се е наложило да направите някакви отстъпки, които не са ви били особено приятни или да промените насоките на дейност, то през тази седмица устойчиво ще възстановите позициите си. Контактите ще са интензивни и то предимно с близки хора – роднини и приятели. Участвайте активно в обсъждането на дългосрочните домашни и битови планове с членовете на семейството. Умението да реагирате бързо и да отстранявате проблемите „с един замах“ ще се отрази положително на социалния статус, професионалните позиции и материалното ви състояние. Ако отдавна се опитвате да издействате някакви документи, изискващи одобрението на държавната администрация, този път ще успеете. Спазвайте правилата по време на пътуване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари