IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 юли

6 юли 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Edu Lauton, Unsplash

Снимка: Edu Lauton, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Състезателният ви импулс изведнъж може да се окаже неудържим. Нищо лошо няма в това да покажете на какво сте способни, стига да запазите чувство за мярка и да не превърнете надпреварата в борба за превъзходство.

Телец

Енергетиката ви е стабилна и бихте могли за ден да направите онова, за което преди месец са ви били нужни няколко дни. Още повече, че знаете точно с какво да се заемете и как да го постигнете. За предпочитане е да работите самостоятелно. Опитате ли се да наложите темпото си на околните, ще предизвикате силно противодействие.

Близнаци

Не само ще се справите със задачите, но ще успеете да покажете най-доброто от себе си пред личности, от които зависи напредъкът ви. С основание ще сте доволни, но е за предпочитане да не обсъждате постиженията си. Със сигурност ще се намери кой да ви завижда, а при удобен случай и да ви навреди.

Рак

Поведението на близките ще ви подскаже, че задължително трябва да участвате активно във всички домашни дейности. Покажете съпричастност и няма да съжалявате. Общата работа ще ви сближи и ще забравите за съществуващите към момента противоречия.

Лъв

Една от грешките, които често допускате е, че непрекъснато се сравнявате с околните и ако решите, че резултатът не е във ваша полза, започвате вътрешно да се самоизяждате. Действайте активно, участвайте във всички екипни занимания и не си губете времето в борба с духовните си съмнения.

Дева

Без изобщо да сте си набелязали или да се стремите точно към това, ще намерите подходящо решение на сложен финансов въпрос. Текущите занимания няма да ви затруднят особено, което пък ще ви даде възможност да наваксате с изостаналите задачи.

Везни

Придържайте се към обстоятелствата. Ако се наложи да заемете лидерска позиция спрямо останалите членове от екипа и усетите подкрепата им, то направете го. Установите ли, че са готови да ви се противопоставят, намалете инициативата.

Скорпион

Предстои приятна и с нищо непредизвикана изненада. Новини, посещение на стар приятел или покана за парти с хора, които от години не сте виждали не само ще ви зарадва, но и ще ви вдъхнови да измислите нещо оригинално за повдигане градуса на купона.

Стрелец

Желанието ви за пътешествие, макар и кратко, ще е неудържимо. Помислете дали имате някакъв професионален ангажимент, изискващ пътуване и се заемете точно с него. Ще съчетаете полезното с приятното. Останете ли на едно място, със сигурност ще направите непредвидени и абсолютно излишни разходи.

Козирог

Ще получите ясни резултати, съпроводени с комплименти и допълнителни финансови постъпления за дейност, извършена преди време, в която сте вложили много личен ресурс. Осъзнавайки, че усилията ви не са били напразни, ще се почувствате изключително добре.

Водолей

Прословутата ви общителност ще варира от едната крайност до другата. От активни действия, насочени към създаване на нови контакти, до също толкова активни, насочени към игнориране на вече съществуващи контакти. Обмисляйте ходовете си, спонтанните решения най-вероятно ще са погрешни.

Риби

Отношенията между колегите ви може да предизвикат чувство на ревност. Най-вероятно ще е безпочвено, така че не бързайте да се сърдите или дистанцирате от колектива. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношенията. Интуицията ще ви подскаже какъв е проблемът, доколкото може да се класифицира като проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари