IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юли

13 юли 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: RODNAE Productions, Pexels

Снимка: RODNAE Productions, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По време на разгорещени професионални дискусии ще чуете различни мнения за личните си проекти и качество на работа. Ще си създадете ясна представа кои трябва окончателно да прекратите и към кои трябва да насочите вниманието си.

Телец

Не се изненадвайте, ако нови хора ви потърсят за сътрудничество. Първоначално установете от къде са получили информация за вас и, ако източникът е надежден, преценете обективно дали и до колко би била ефективна бъдещата ви съвместна работа.

Близнаци

Ще е трудно да създадете баланс между професионалните, социалните и семейните си задължения. Едното направление винаги ще е ощетено, но ще минимизирате неприятностите, ако прецените правилно коя да е „губещата“ страна.

Рак

Отношенията от всякакъв характер и ниво може да преминат през лека криза. И докато в сферата на професионалните контакти сте склонни да спазвате някакъв толеранс, то ситуацията не е същата в рамките на семейството. Не прекалявайте с претенциите.

Лъв

Не е изключено да ви потърсят отговорност за пропуски, грешки или пренебрегване на правилата. Анализирайте внимателно получените забележки. Част от тях може и да са неоснователни, но спрямо обективните трябва да реагирате незабавно.

Дева

Наблюдавайте поведението на околните. Ако забележите, че човек с когото принципно сте близки и ви свързват поредица общи теми се държи дистантно, опитайте се да разберете причините. Бъдете готови за компромис, за да възстановите добрите отношения.

Везни

Емоционалното ви състояние е нестабилно и ви подтиква към преувеличение при това двустранно. Както сте готови да превърнете „мухата в слон“ относно проблем, така и да идеализирате и обсипете със суперлативи нещо, което ви е харесало. Във ваш интерес е да не залитате в крайности.

Скорпион

Разногласията ще ви преследват почти на всяка крачка. Не търсете причините винаги извън себе си. Помислете дали не преживявате една и съща случка няколко пъти, но с различни хора. Може би трябва да промените поведението си спрямо хората, които са важни за вас.

Стрелец

Анализирайте внимателно постигнатите към момента резултати и преценете критично отговарят ли на първоначалните ви замисли. Установите ли, че има разминаване, потърсете причините. Ако фактите съвпадат с очакванията ви, значи имате повод за задоволство.

Козирог

Пълнолунието във вашия знак ще се отрази на текущата работа. Ще се наложи да промените плановете си, да ги разместите и дори може би да се откажете от някои замисли. Приемете го като предизвикателство, което ви дава възможност да подобрите личната си организация. Не съжалявайте за отложените задачи, вероятно ще установите, че всъщност са били излишни.

Водолей

Не прекалявайте с изискванията спрямо хората от обичайната си среда. Бъдете реалисти и ги приемете такива, каквито са. Завишените очаквания рано или късно логично ще предизвикат разочарования.

Риби

Адаптирайте намеренията си към обстоятелствата и подхождайте реалистично към осъществяването им. Действайте с умерено темпо и с идеята, че е за предпочитане да сте с по-малко приходи, отколкото да претърпите повече загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари