IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 юли

14 юли 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: RODNAE Productions, Pexels

Снимка: RODNAE Productions, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не прекалявайте с разходите. Въздържайте се от скъпи покупки на предмети за дълготрайна употреба, които не сте обмислили предварително. Ще се окажат напразно похарчени средства.

Телец

Помощ за разрешаване на труден казус ще получите от човек, с когото имате доста голяма възрастова разлика. Интересното е, че същият човек към момента се е противопоставял на почти всичките ви предложения, но този път ще ви подкрепи безусловно.

Близнаци

Човек от миналото, с когото дълго време сте били във връзка отново ще ви потърси. Ще си спестите поредното разочарование, ако обективно и реалистично си дадете сметка за причините, породили интереса към вас и си спомните предишните си заблуди.

Рак

Отнасяйте се отговорно към поетите обещания и уговорени срокове. Ако по обективни причини не можете да ги спазите, предупредете предварително. Ще съхраните стабилността на партньорските отношения.

Лъв

Въображението ви ще е изключително силно като едновременно с това ще можете да постигнете устойчиво съчетание между формата и съдържанието на проектите си. Ориентирайте се към дейности, изискващи творчески подход. Резултатите ще надминат очакванията ви.

Дева

Събитията ще са непредвидими, а контактите – интензивни. Не се замисляйте над факта, че непрекъснато ще се налага да променяте програмата си. Правете го „в движение“ и с идеята да оползотворите пълноценно времето, с което разполагате. Ще има от какво да сте доволни.

Везни

Изненадващи новини ще се отразят на текущите ви задължения. Ще разполагате с възможност за някакъв експеримент, нововъведение, изпробване на непознат метод на работа или участие в обучително мероприятие. Какъвто и да е вариантът, ефектът ще е напълно задоволителен.

Скорпион

Не се стресирайте, ако ви възложат нова задача с неясни параметри. Разберете колкото е възможно по-подробно какво точно се очаква от вас и си осигурете достатъчно време за набавяне на информация. Комбинацията между опит и проницателност ще свършат всичко останало.

Стрелец

Общителни сте и убедителни. Ако сте се натъквали на затруднения, свързани с уреждане на документи, получаване на разрешителни и други, изискващи одобрението на държавната администрация, пробвайте пак. Този път ще получите каквото ви е необходимо.

Козирог

Успоредно с текущата работа ще се наложи да се заемете и с някои доста сложни задачи, с които до момента никой от колегите ви не е успял да се справи. Мобилизирайте се, разберете какво вече е правено и променете гледната точка. Разковничето е в нестандартния подход.

Водолей

Ще можете да изпълните една и съща дейност със съществуващата към момента и с нова технология, както и да сравните резултатите. Анализирайте ги и оформете заключенията си в писмен вид. Ще се окаже първата крачка към цялостна иновация на работата ви.

Риби

Непредвидено пътуване ще се окаже богат източник на необичайни емоции. Участвайте във всички събития пълноценно, но и предпазливо. Не говорете прекалено много за себе си с новите познати и не разкривайте перспективните си намерения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари