IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юли

28 юли 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Drew Colins, Unsplash

Снимка: Drew Colins, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Юпитер е във вашия знак и от днес забавя движението си, за да премине в ретроградно. Предстоят проблеми, за които не сте и предполагали, че ще се случат. Запазете спокойствие, прибързаните действие ще се окажат изключително вредни.

Телец

Фактори, които са възпрепятствали осъществяването на някои ваши намерения ще загубят влиянието си по стечение на обстоятелствата. Най-вероятно ще са свързани с уреждане на документи и е подходящо да се заемете приоритетно с тях.

Близнаци

Ако се натъкнете на някакви препятствия, помислете внимателно как бихте могли да ги отстраните или поне заобиколите. Не го ли направите, значи подценявате възможностите си. Може би е настъпил моментът за промяна на начина ви на мислене.

Рак

Не пренебрегвайте собствените си интереси заради чуждите. Крайно време е да помислите за себе си и да стартирате изпълнението на най-непостижимите според вас цели. Действайте последователно, но с бавни крачки.

Лъв

Новолунието във вашия знак ще ви предостави нови възможности за изява. Творческият ви потенциал ще е необичайно силен и благодарение на него ще вложите въображение в съвсем обикновени дейности.

Дева

Справянето с нестандартен юридически въпрос ще излезе на преден план. Ще ви е трудно да стигнете до правилното заключение самостоятелно. Възползвайте се от наличните публикувани практики, а за някои детайли – от мнението на колегите си.

Везни

Настроението ви, напук на слънчевото време, ще е доста мрачно. Погрижете се за интелектуалните си необходимости. Посетете изложба, концерт, представление на открито. Ще възстановите оптимизма си.

Скорпион

Част от заниманията ще ви затруднят. Опитайте се да попълните липсващите ви знания, преди да започнете изпълнението. Не привличайте вниманието, така и да допуснете грешки, ще ги оправите незабелязано.

Стрелец

Контактите ще са интензивни, предимно с непознати личности, някои от тях видимо атрактивни. Не залагайте на външните ефекти. Стабилни делови контакти ще осъществите точно с хората, които не натрапват присъствието си.

Козирог

Ще се натъкнете на затруднения по време на работата си. Постарайте се да не преувеличавате значението им. Анализирайте ситуацията и не се престаравайте излишно. Отстраните ли причините, ще отстраните и затрудненията.

Водолей

Подхождайте към изпълнението на задълженията си планомерно. Колкото сте по-систематични и последователни, толкова по-бързо ще постигнете крайната цел.

Риби

Действителността ще се размине с очакванията ви. Първоначално може да ви се стори, че цялата Вселена е настроена против вас, но всъщност не е така. Ще откриете вариант за довършване на задача, осигуряваща ви база за стартиране на някоя от новите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари