IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще ви носят на ръце: Най-романтичните мъже според зодията

7 август 2022 19 30

Вижте Топ 5

Снимка: Istock

Не са много мъжете, които отговарят на описанието "романтични", но все пак ги има. По принцип това са мъже, които са нежни по природа, обичат да правят комплименти, да говорят мили думи, да се грижат и най-важното - знаят какво иска една жена. За такъв мъж, разбира се, е важно чувството на любов. Кои са най-романтичните мъже според зодията им?

Овен

Страстни, енергични, харизматични. Те могат лесно да съблазнят момичето, което харесват. Те са романтици по душа, влюбват се лесно, правят скъпи подаръци. Но, за съжаление, те могат да се грижат за няколко дами едновременно и да бъдат непредвидими в действията си. Любовта за тях е изключително важен критерий. Те търсят партньори, които ще им се възхищават. Сексът също играе важна роля за тях. Овните обичат шумни компании, така че може да бъде трудно за скромните момичета в такъв съюз. Ето защо, преди да влезете във връзка, запитайте се дали сте готови да живеете в интерес на партньора си и да го възприемайте такъв, какъвто е.

Близнаци

Непредвидима зодия. Но ако се влюбят, те са готови да преместят планини. Щ ви слушат, ще се разхождат под звездите, ще организират романтични срещи с изненади. Те се влюбват в жени, които имат известна мистерия, с които е интересно да общуват, Близнаците обичат непредсказуемостта. Ако сте станали негов избраник, тогава той ще се опита да ви изненада и да направи красиви подаръци. За Близнаците е важно да не ограничават личното си пространство. Ако той е готов да пожертва своята независимост и свобода за вас, значи ви обича. Но с възрастта вълнението може малко да поизсъхне.

Рак

Това са емоционални, умни, страстни, но донякъде скучни мъже. Любовта и привързаността на Раците по правило се случват завинаги, а предателството е рядкост. Раците са много нежни и грижовни. Обичат да ухажват и да правят подаръци, особено по празници. Те могат да организират романтични вечери от време на време, да ви поканят на красиви срещи, да създадат приказка, защото обичат и знаят как да се грижат. Но не забравяйте, че такъв мъж трябва да бъде насърчаван, да му казвате колко много го обичате. Този тип мъж ще е готов на много неща за вас. Без любов Раците се чувстват безполезни и самотни.

Лъв

Крале, които добре знаят стойността си. Те са страстни, уверени, любящи, общителни, харизматични, самоуверени. Обичат да се въртят в обществото, в приятелски кръг и винаги се оказват в светлината на прожекторите. Лъвовете са истински романтици. Те обичат да се грижат за своя партньор, да правят скъпи подаръци, да се интересуват от живота и да изненадват дамите си. С Лъв определено няма да скучаете. Ако станете негов избраник, тогава той ще направи всичко, за да направи любимата си щастлива.

Риби

Мечтателен, нежен, спокоен, мек характер, чувствителен и в същото време непостоянен знак на зодиака. Ако мъжът Риби се влюби в някого, той се променя точно пред очите му. В отношенията те стават учтиви, внимателни, грижовни. Той е доста благоговеен към своя избраник. Влюбените Риби не знаят как да крият чувствата си, те открито ще ги показват. Но сред силната половина има и много срамежливи и нерешителни представители на тази зодия.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари