IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии са склонни да влудяват партньора си с капризи?

17 август 2022 17 30

Знаците, които с разглезено поведение могат да „убият“ любовта във връзката си

Istock

Getty Images

Връзката с разглезен човек не е лесна. Дори да сте заедно от години с партньора си и да го познавате прекрасно, пак ще ви бъде трудно да вървите заедно с него през живота, ако той постоянно ви се налага, ако ви тормози с променливите си настроения, ако излива гнева си за всичко върху вас, ако ви задушава с изисквания и претенции... Независимо дали разпознавате себе си или партньора си в този образ, опитайте се да промените тези недостатъци заедно в името на бъдещето на връзката ви.

А ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да се държат като разглезени примадони и с това си поведение да влудяват половинката си:

Рак

Представителят на този знак е свръхемоционален и обикновено реагира бурно на всичко. Той вечно има нужда да получава внимание от страна на половинката си, което е изморително. Честите смени на настроенията му изнервят и дори отблъскват партньора му, а това кара Рака да бъде още по-объркан и несигурен и да проявява още повече капризи. Проблемът на Рака е, че е толкова чувствителен, че трудно може да каже от какво точно се нуждае, за да се успокои – и той самият сякаш не знае. Партньорът му има усещането, че прави всичко по силите си, за да му угоди, но той е все недоволен.

Скорпион

Скорпионът може да демонстрира голямо негодувание, ако половинката му не се държи с него така, както той иска. Това го кара да бъде нервен, мрачен, груб и нацупен, както и да излива разочарованието и гнева си върху партньора си. Скорпионът е склонен да се държи твърде изискващо към половинката си, като в същото време е и доста контролиращ. В общи линии човекът до него може на моменти да не знае какво да направи, за да му угоди, да го успокои и/или да го разведри, което е доста уморително.

Овен

Това е най-импулсивната зодия. Овенът не може да си премълчава и в яда си често е готов да срази с най-грозната истина своя партньор. След това той се чувства зле от поведението си, но вече е твърде късно да заличи последствията от думите и действията си. Овните са много упорити, но когато нещо не им върви, те се изнервят бързо и си го изкарват на любимия човек. Проблемът им е, че те обикновено не мислят за чувствата на другите и не се сещат, че с подобно поведение нараняват партньора си.

Близнаци

Близнаците лесно се отегчават, а скуката ги кара да капризничат. Те стават нетърпеливи и разочаровани, ако партньорът им се нуждае от повече време, за да направи това, което те са го помолили да направи. Ако имат проблем във връзката, Близнаците лесно могат да обвинят партньора си, че не се старае достатъчно. Те също така са склонни да се оплакват от половинката си, да се държат манипулативно и да влизат в образа на глезено дете, което не получава всичко, което иска.

Телец

Разочарованият Телец е склонен да прави сцени и да проявява пасивна агресия към партньора си, вместо да търси решение на проблема, като така отблъсква любимия човек. Хората от този знак могат да се държат доста безчувствено и дори странно към половинката си на моменти. Те понякога отхвърлят проявата на любов и топли чувства от страна на любимия човек, просто защото „не са в настроение“. Телецът разочарова партньора си и с вечното желание да се налага и винаги да настоява, че той е прав, дори и очевидно да греши.

Риби

Когато не получи това, което иска, човекът от зодия Риби започва да се държи като жертва. Това обаче невинаги работи в негова полза, а по-скоро влошава нещата. Когато са обезпокоени от нещо във връзката си, Рибите са склонни да вдигат шум – затръшват врати, блъскат по стени, чупят чаши, плачат силно и т. н., само и само да покажат на партньора си колко са наранени. Понякога те също така могат да откажат секс, с идеята, че така ще получат от половинката си това, което искат, а всъщност правят точно обратното. Освен това те могат да спрат да се грижат за външния си вид, с идеята така да уведомят партньора си, че не се чувстват ценени, но така по-скоро го отблъскват още повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари