IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 август

15 август 2022 09 52

Какво вещаят звездите за днешния ден

Istock

Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

21 март – 20 април

Дребни, но съществени промени предстоят. Следвайте предпочитанията си. Обстоятелствата ще са благоприятни за довършване на започнатото.

Телец

21 април – 20 май

С каквото и да се заемете, ще ви се получава от първия път и без особени усилия. Единственото неприятно последствие може да е, ако притъпите бдителността си, така че проверявайте резултатите няколко пъти преди да ги обявите за готови.

Близнаци

21 май – 20 юни

Бъдете внимателни при осъществяване на финансови операции. Сверявайте и попълвайте документите си с нужната прецизност. Въздържайте се от непредвидени разходи.

Рак

21 юни – 22 юли

Приятните изненади ще са свързани с бизнеса или професионалния ви статус, но малко или много ще засегнат и личните отношения. Човек, който преди време ви е огорчил, ще поиска извинение.

Лъв

23 юли – 22 август

Постарайте се да останете в „курса на събитията“. Ще ви е нужна концентрация, а на моменти и допълнителна информация. Успеете ли да си ги осигурите, напредъкът ще е видим.

Дева

23 август – 22 септември

Отношенията с околните ще са леко конфликтни поради липса на старание от тяхна страна и прояви на безкомпромисност от ваша. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношенията и приемете пропуските им с чувство за хумор.

Везни

23 септември – 22 октомври

Към каквато и дейност да се насочите, основната пречка за изпълнението ѝ ще е липсата на мотивация. Позволете си някакво малко любимо удоволствие още в началото на деня, за да си създадете така необходимия стимул.

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

Умението да си създадете идеална лична организация, ще ви помогне да се справите дори със сериозни затруднения. Не изисквайте същото от хората, с които си сътрудничите, те имат собствени принципи и най-вероятно ще се придържат към тях.

Стрелец

23 ноември – 21 декември

Стремете се към синхрон между думите и действията си. Не стигайте до разминаването, според което едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш.

Козирог

22 декември – 20 януари

Насочете усилията си към текущата работа и не започвайте нищо ново, преди да сте довършили предишните проекти. Получените резултати ще улеснят работата ви по следващите дейности.

Водолей

21 януари – 19 февруари

Любопитството може да ви подтикне към не особено приятни действия, като например да навлизате в чужда територия. Ако не прецените правилно характера на човека, спрямо когото го правите или степента ви на близост, ще си навлечете неприятности.

Риби

20 февруари – 20 март

Успешно ще се справите с делови уговорки, които до момента не са намерили съвместно решение. Не разчитайте на устни обещания, своевременно оформяйте клаузите в писмен вид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари