IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 август

16 август 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Neal E. Johnson, Unsplash

Снимка: Neal E. Johnson, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Без опасения можете да обсъждате идеите си пред по-широк кръг слушатели, стига да им имате доверие. Не само ще ги харесат, но и ще ви подскажат някои подобрения и улеснения.

Телец

Нищо не би могло да възпрепятства стремителния ви напредък. Достатъчно е да действате с равномерно темпо, за да запазите работоспособността си колкото е възможно по-дълго и да не говорите за личните си успехи.

Близнаци

Деловите партньорства, започнати днес, ще се окажат устойчиви и перспективни. От особено значение е да подберете и обмислите онези, които най-много се доближават до вашите методи на работа.

Рак

Анализирайте внимателно актуалните условия, обезпечеността си с ресурси и етапното развитие на новите си проекти. Ако не сте набавили всичко необходимо, не си правете илюзиите, че в процеса на работа ще ви е по-лесно. Напротив, всяко забавяне ще предизвиква загуби.

Лъв

Доверете се на въображението и присъщата си изобретателност. Ще ви ориентират към оригинални идеи, но за реализацията им или на поне една от тях ще ви е нужна дисциплина и прагматизъм.

Дева

Дреболии, които до момента са ви убягвали, ще привлекат вниманието ви. След като обобщите наличната информация и ги свържете с текущите си задължения, ще намерите решение на поредица казуси, които са ви затруднявали.

Везни

За новите дейности ще са ви нужни и нови методи на работа. Ако не сте усвоили такива или няма откъде да почерпите опит, експериментирайте. Не е сигурно, че ще получите резултатите от първия път, но пък ще сте подобрили уменията си.

Скорпион

Много е вероятно да ви поканят да се включите в еднодневна или друг вид краткосрочна форма на обучение или обмяна на опит. Приемете предизвикателството. Ще се окаже подходящ начин за разширяване на професионалния ви кръг.

Стрелец

Във връзка с уреждане на личен въпрос или грижа за близък ще се наложи да посетите място, на което никога не сте ходили. Обстановката ще ви изненада и изпълни с противоречиви мисли. Избягвайте решенията, продиктувани от емоции, ще са подвеждащи.

Козирог

Ще попаднете в странна, в известен смисъл нелогична и в известен смисъл комична ситуация, предизвикана от фактори, върху които нямате влияние. Ще се измъкнете от нея бързо и безпрепятствено, благодарение на намесата на стар приятел, случайно присъстващ на събитието.

Водолей

Обстановката ще е динамична и ще ви принуждава да променяте плановете си в оперативен порядък. Не съжалявайте, съвсем скоро ще установите, че твърдението „всяко зло – за добро“ е напълно основателно.

Риби

При необходимост да осъществите служебно пътуване уточнете подробно целта и предположенията за крайните резултати. Не е сигурно, че ще реализирате набелязаните замисли, но ще е достатъчно да сте наясно с пречките, на които сте се натъкнали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари