IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 август

18 август 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Javier Martínez, Unsplash

Снимка: Javier Martínez, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подходящ момент да оформите в писмен вид и да скрепите с подписите на всички участващи страни завършените делови споразумения. Уточнете подробно сроковете и условията за нарушаването им.

Телец

С един сложен или няколко по-елементарни юридически въпроса ще успеете да се справите още в началото на деня. Не се надценявайте и не се натоварвайте с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите.

Близнаци

Съществуват предпоставки за промяна характера на взаимоотношенията от лични в делови или обратно. Преценете внимателно и в перспектива предполагаемия ефект, преди да предприемете каквито и да било действия.

Рак

Участието ви в някакво обществено или публично мероприятие ще е впечатляващо и ще ви спечели привърженици. Не пропускайте възможността да разширите влиянието си.

Лъв

Не е желателно да се преуморявате. Действайте с умерено темпо, осигурявайте си кратки почивки през равномерни интервали от време и ако имате настроение, вечерта си организирайте камерно парти с предпочитани приятели.

Дева

Непредвидено кратко пътуване ще ви срещне с нови хора. Бързо ще уговорите делово сътрудничество, което ще се окаже изгодно за всички страни.

Везни

Контактите ще са интензивни и ще можете максимално да разгърнете уменията и да демонстрирате компетенциите си. Използвайте пълноценно вариантите за професионален напредък.

Скорпион

Настроението ви преобладаващо е романтично и познатите рутинни занимания могат да ви докарат до пълна скука. Не ги отлагайте, защото трудно ще наваксате изоставането. Що се отнася до вълнуващите емоции, една вечеря на открито ще ви се отрази превъзходно.

Стрелец

С цел разнообразяване на ежедневните задължения може да прегледате офертите с промоции на стоки, към които имате интерес. Почти сигурно е, че ще намерите онова, което търсите и то на подходяща цена.

Козирог

Отделете част от времето за издирване и усвояване на нова информация в областта на интересите ви. Съвсем скоро ще се убедите, че действията ви са били изключително полезни.

Водолей

Приятни новини отдалече ще ви зарадват, окуражат и вдъхновят. Използвайте инструментите на социалните мрежи за презентация на продуктите или постиженията си. Ще си осигурите подкрепата на влиятелни личности.

Риби

Много е вероятно да получите финансови постъпления от инвестиции, направени в началото на годината. Ако са свързани с изкуство, издателска дейност, изработка на занаятчийски произведения, реинвестирайте ги. Ефектът няма да е бърз, но ще е впечатляващ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари