IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-мързеливите сред зодиакалните знаци

25 август 2022 17 30

Топ 5

Istock

Istock

Ако усещате, че мързелът е едно от вашите негативни качества и често ви пречи или трябва да се борите с него, то може би този мързел ви е заложен от звездите. Дори и да не вярвате непременно в реалните ефекти на зодиите върху човешкия характер и темперамент, винаги е забавно да видите дали се вписвате в предполагаемите характеристики на своя зодиакален знак.

А ето и кои са топ 5 най-мързеливи зодии:

Везни

Интересното при Везните е, че те са мързеливи, но много ефективни. Ако могат да намерят начин да направят нещо без много усилия, те определено ще го направят и то по най-добрия възможен начин. Въпреки това, ако искате човек Везни да свърши някаква работа, трябва да сте сигурни, че той е заинтересуван да я свърши. В противен случай той няма да има никаква мотивация и няма да направи това, което очаквате от него. Везните също така имат склонност да отлагат неприятните задачи максимално.

Рак

Раците не са мързеливи по природа, те просто вършат нещата изключително мудно и бавно. Освен това хората от този знак лесно могат да се почувстват претоварени или уморени, особено ако някой друг им налага по-бързо темпо на работа. Представителите на този знак също така предпочитат да си стоят вкъщи, така че ако искат да видят някого, често те ще го поканят на гости, което може да се възприеме и като вид мързел.

Риби

Рибите са известни като най-духовната зодия. Те могат лесно да се разсеят от основната си задача или ангажимент, ако нещо друго привлече вниманието им. Рибите са склонни да бъдат импулсивни, така че ако внезапно нещо друго изникне в ума им, те веднага ще искат да направят това, вместо онова, с което вече са се захванали. В очите на хората обаче, те изглеждат така, сякаш се скатават от основните си ангажименти, а не че просто са се разконцентрирали.

Лъв

Лъвовете са кралските особи на мързела. Високо на своя пиедестал, Лъвовете считат работата за нещо под тяхното ниво, затова не искат да я изпълняват. Мързелът всъщност се класифицира като официалната слабост на Лъвовете. Въпреки че са креативни, те нямат търпението и трудолюбието да развият своята креативност. Те обаче имат добри лидерски заложби и са най-подходящи за ролята на шеф, но не и за тази на подчинен.

Телец

Телците са склонни да пестят своята енергия. Те са лениви, практични и земни, а също така упорити и бавни. С всички тези характеристики в комбинация, опитът да накарате Телец да изпълни проста задача е почти невъзможен. Докато той се накани да я свърши, вие ще сте се изнервили и ще сте си я свършили сами. Хората от този знак обичат да си почиват и да живеят без напрежение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Лъв ( преди 1 година )
Пълни глупости!Чудите се,какви да ги измислите за да ви четат.Я ми кажете,как точно определяте всичко?За да направиш хороскоп на даден човек ,трябват доста подробности.Вие ни заливате с прогнози и мнения,ей така...на кило.Пълни глупости!Ох,отивам да полегна,щото съм лъв.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жена рак ( преди 1 година )
Пълни глупости!Рак и телец са работохолици,от опит зная.На 72 г.съм и обработвам сама двор 2 дка,дръвчета,зеленчуци,правя вино,ракия,ремонтирам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Shivshakti ( преди 1 година )
Телец и Лъв, повече от Везни, които не обичат физическия труд, но другите не обичат и интелектуалния.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар