IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неочаквана любов: Дъщерята на Род Стюарт се хвана с бившия на Кортни Кардашян

25 август 2022 14 40

Скот Дисик и Кимбърли Стюарт излизали тайно от месеци

БГНЕС

БГНЕС

В света на шоубизнеса се появи нова двойка, която учуди доста хора. Става въпрос за бившия приятел на Кортни Кардашян – Скот Дисик, който е започнал да излиза с дъщерята на британския рок певец Род Стюарт – Кимбърли.

Странното е, че след раздялата си с Кортни от преди няколко години, 39-годишният Скот си хващаше само млади, около 20-годишни гаджета, като София Ричи (дъщерята на Лайънъл Ричи), Хана Крос (бившето гадже на Бруклин Бекъм) и Амелия Грей Хамлин (дъщерята на Хари Хамли и Лиса Рина).

Този път обаче Дисик изненада последователите си, като започна да излиза с 43-годишната Кимбърли. Списание US Weekly пише, че Стюарт и Дисик се срещат в романтичен план от няколко месеца, но иначе се познават от няколко години.

Източник, близък до Стюарт, твърди пред изданието, че тя се е запознала със Скот покрай брат си Шон Стюарт, който е в един приятелски кръг с бащата на трите деца на Кортни Кардашян.

След като връзката на двойката е станала романтична, те са изчакали известно време, преди да решат да се появят публично заедно, обяснява още вътрешният човек, отбелязвайки, че нещата помежду им все още не са „твърде сериозни“ и че те са на етап „опознаване“.

Дисик за първи път предизвика спекулации за романс с Кимбърли още през 2015 г. след раздялата си с Кортни. По това време обаче майката на Кимбърли, Алана Стюарт, настоя, че дъщеря ѝ и звездата от риалити шоуто на клана Кардашян Keeping Up With the Kardashians са просто приятели.

Кимбърли има една 11-годишна дъщеря – Дилайла от кратката си връзка с актьора Бенисио дел Торо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Show And Tell (@shwndtll.nl)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари