IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий през септември – какво да очаквате? (2 част)

4 септември 2022 19 30

От 9 септември та чак до 2 октомври

IStockphoto

IStockphoto

Ретрограден Меркурий ще властва над решенията през септември. И от 9-о число та чак до 2 октомври, ще наруши комуникацията на много хора. И за капак – стари любови и конфликти във връзките отново излизат на преден план. И вече знаете – докато тече отрицателният ход на планетата, не бива да сключвате нови сделки и да си правите грандиозни планове.

Смята се, че въпросният период ще бъде най-лек за родените под въздушни знаци. Същото обаче не важи за земните, при които всичко ще бъде наопаки. И макар да искат да подредят приоритети и ангажименти, ще им е доста трудно. От друга страна онези с водни зодии ще бъдат твърде импулсивни и ще породят противоречия, заради които ще съжаляват по-късно. Огнените ще общуват трудно с околните, което им носи много нерви, обясняват астролозите.

Както вече писахме този ретрограден Меркурий ще премине през два основни знака – Везни и Дева. Това носи със себе си своите особености и ще рефлектира по различен начин.

Меркурий става ретрограден – какво да очаквате?

След като ви представихме астрологичната прогноза за зодиите от Овен до Дева, ето и любопитна информация за съдбата на останалите до началото на октомври.

зодии, астрология,

IStock

Везни

Следващата група от зодиака, която ще усети по-силно влиянието на ретрограда. След като планетата попадне във въпросния знак, всички родени под него ще се изразят по-трудно. И могат да останат недоразбрани. Онова, което трябва да направят, е да спрат да се притесняват за глупости. Ако попаднат в определени ситуации, Везните трябва да са над нещата, за да не си изпуснат нервите. По мнение на астролозите, за предпочитане е да не мислят какво говорят другите за тях.

Скорпион

Хората от този воден знак са доста чувствителни. По време на септемврийския ретрограден Меркурий те ще изпитват затруднения в интерпретирането на някои събития. И рискуват да влязат в пререкания, защото бързат да кажат какво мислят. Затова не бива да правят грешката да говорят на глас, преди да се запознаят с всички гледни точки. През последните седмици на ретроградния период ще имат драми с приятели, за които самите те може да са виновни и е нужно да отстъпят.

Стрелец

Ретроградната фаза хвърля фокус върху кариерата и социализацията на Стрелците. От 9 септември та чак до началото на октомври всички под знака трябва да избягват клюки на работното място. Освен това, ако са търпеливи и по-бдителни, ще си спестят конфликти с шефове и колеги. По-добре е да не се перчат, нито да споделят лична информация заради негативното влияние на Меркурий.

Козирог

За работохолиците под този знак, които пренебрегват близките си, за да свършат повече в офиса, е време за малко почивка. Макар и да искат, е добре да не се захващат с нови начинания до октомври. За сметка на това е добре да преосмислят какво са свършили до момента и дали са добре оценени. Може да се наложи да разрешат стар проблем. И вместо да говорят в първо число, е добре да се ориентират към екипната работа, с която може само да спечелят, няма да загубят нищо.

Водолей

Не си правете сметки за екскурзии и страхотни пътувания. Нищо няма да е така както го искате заради ретроградния Меркурий. Ако имате повече свободно време, върнете се към корените. И най-вече към ваши стари интереси, които сте изоставили поради една или друга причина. Водолеите е добре да погледнат в миналото, за да имат по-добра перспектива след края на негативния период, съветва астрологът Нина Кан.

Риби

Границите падат за Рибите по време на ретрограда на планетата. И както винаги – взаимоотношенията за тях са сложни, а комуникацията – твърде объркваща. Връщайки се към незараснали рани, те ще тъгуват и ще се върнат към спомени, които пазят дълбоко в себе си. Онова, което трябва да направят, е да следват своя инстинкт. И за предпочитане да избягват ситуации и хора, които имат токсично влияние върху тях и ги карат да плачат, вместо да се смеят. Все пак от началото на октомври слънцето ще се появи и на тяхната улица, носейки им по-ведри моменти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари