IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които никога не връщат услугите на приятелите си

6 септември 2022 19 30

А иначе очакват такива от тях

Istock

Istock

Най-хубавото нещо в приятелството е, че създаваме връзка, която понякога е толкова силна, колкото е и семейната. Постепенно определени наши познати се превръщат в нещо като наши духовни сестри (или братя) и сродни души. Тези наши приятели често се оказват в живота ни в точния момент, когато имаме нужда от помощ, подкрепа и съчувствие. Те са до нас и при всеки радостен повод. Но факт е, че има един вид приятели, които са до нас „само за купона“. Те присъстват в живота ни, само когато небето над нас е безоблачно.

Този тип личности очакват от нас услуги и подкрепа, но самите те не ни предлагат такива в замяна. Реално не можем да разчитаме много-много на тях, особено в трудни времена.

За представителите на три зодиакални знака е най-характерно подобно „приятелско“ поведение.

Разберете кои са те:

Близнаци

Хората, управлявани от зодия Близнаци, са известни като любезни и комуникативни личности, които често първи стартират дадено познанство, а след това и приятелство. Въпреки че са сърдечни, весели и приятни като поведение, те имат двуличен характер. Близнаците не са сред най-лоялните зодиакални знаци. Те рядко успяват да се придържат към един основен приятелски кръг, а по-скоро са социални пеперуди, които прелитат от цвят на цвят и непрекъснато се обграждат с нови хора. Въпреки че са отлични в привличането на услуги от приятели, колеги, съученици, съседи и дори само от случайни познати, те се колебаят, когато дойде моментът да предложат същото в замяна. Близнаците не само не са услужливи, но и са склонни да дават празни обещания.

Лъв

Хората от зодия Лъв също имат непостоянен характер, когато става въпрос за приятелство. Те може да са най-силните ви поддръжници, когато сте на върха, но да забравят че съществувате, ако изпаднете в немилост. Хората от този знак може да ви изненадат неприятно, като започнат да се държат дистанцирано към вас, точно когато наистина се нуждаете от тяхната помощ. Понякога дори близките им знаят, че не е добра идея да разчитат на тях за услуги поради капризния им характер. Така че, ако се окажете в криза, можете да потърсите помощ от Лъв, само когато всичките ви други алтернативи са изчерпани. Лъвът трябва да е най-последният ви „жокер – обади се на приятел“.

Стрелец

Едно от най-разпространените и известни качества на хората от зодия Стрелец е техният инстинкт за самосъхранение. Въпреки че обожават своите семейства и приятели, представителите на този огнен знак харесват и обичат себе си безкрайно повече. Така че помислете два пъти, преди да се обърнете към приятелите си Стрелци за някакъв вид услуги, особено пък за пари назаем или безвъзмезден подслон. Интересното при Стрелците е, че те могат да бъдат много по-щедри към напълно непознати хора, но трудно проявяват същото великодушие към близки хора, които дори са им помогнали в миналото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари