IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почувствай се у дома си... в градината

2 септември 2022 17 31

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Хубава крайградска къща, градина и пергола, басейн... Такава е представата ни за истинската почивка сред природата в спокойствието на провинцията. Удоволствието може да бъде допълнено с малки акценти, които обаче могат да ни накарат наистина да се влюбим в дадено място, дори в нашата собствена вила. Всеки има в дома си любим диван, канапе или фотьойл. Защо да не се чувстваме уютно и до розовия храст?

Градинските мебели вече са далеч от клишираните представи за плетени ратанови столове и маси. Те се стремят да „изведат“ лукса на класическото интериорно обзавеждане, съчетавайки го с природни материали като дърво и метал. Тук идва времето да кажем от какво огромно значение е изборът на правилните градински мебели.

PR2

В това няма нищо чудно: все пак те трябва да преминат през много повече – атмосферно влияние, възможност за механично увреждане, различни вредители. Ето защо да се насочите към качественото градинско обзавеждане:

1. Насочете се едновременно към стил и функционалност

Нито стилът, нито различните функции на мебелите трябва да бъдат резултат от компромиси, когато става въпрос за създаване на стилно, удобно и практично градинско пространство. Качествените градински мебели могат и обикновено обхващат и двете. Като инвестирате в модерен градински комплект, можете да създадете външно кътче, към което вие и вашите гости ще бъдете привлечени моментално.

PR3

2. Можете да си осигурите максимален комфорт

Независимо дали планирате да прекарате цели дни, наслаждавайки се на слънцето в градината или пък планирате да организирате барбекю на открито, комфортът е ключът за перфектното време.

Когато става въпрос за добри градински мебели, комфортът никога не бива да се пренебрегва, за разлика от по-евтините алтернативи. Представете си, че имате фотьойл, който е неудобен до такава степен, че просто не желаете да се отпуснете вечер, както би ви се искало – изборът на твърд градински диван ще има същия резултат.

3. Можете да създадете перфектно пространство

С планирането на многофункционално пространство в градината можете да увеличите максимално времето, което прекарвате навън, както и вашето удоволствие. Всичко е в това, как да улесните нещата за себе си. Например ако слънцето се движи през вашата градина през деня, инвестирайте в шезлонги с колела, така че да могат лесно да се местят. Ако искате да прекарате дълги часове в приказки, седнали в градинския кът, „облечете“ външния диван с възглавници и кувертюри, изберете сгъваема странична масичка, така че гостите да могат лесно да поставят напитките си.

4. Вашите качествени градински мебели ще издържат изпитанието на времето

Избирайки да инвестирате в качествени градински мебели, можете да сте сигурни, че няма да се налага да ги сменяте всеки сезон. Въпреки че първокласните предложения може да са малко по-скъпи, в дългосрочен план вие всъщност ще спестите пари, тъй като няма да е необходимо да харчите повече за нови мебели само след година или две.

5. Ще създадете пространство, в което е удоволствие да прекарвате времето си

Прекарването на времето на открито е свързано и с голяма доза наслаждение. Става въпрос за това да се дистанцираме за момент от съвременния начин на живот; да се свържем отново с природата и нашите приятели и семейство или просто да отделим малко време, за да се наслаждаваме на слънцето върху кожата си.

Качественото градинско обзавеждане може да донесе много положителни емоции. Не се колебайте да си ги подарите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари