IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 септември

8 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Caleb George, Unsplash

Снимка: Caleb George, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Където и да се появите ще ви преследват нерешени проблеми. Ще се окаже, че са все спешни и неотложни. На всичкото отгоре на работното място ще ви атакуват с грижи у дома, а докато сте вкъщи ще ви търсят за уреждане на професионални въпроси. Не може да се каже, че е най-добрият ви ден, но в интерес на истината, място за паника няма.

Телец

Почти непрекъснато ще сте в центъра на събитията. Ще можете да се възползвате от обстоятелствата максимално, ако се съобразявате с тях и не привличате вниманието.

Близнаци

Може би сте чували твърдението, че парите не миришат, но независимо от това не е желателно да се включвате в схеми за бързо забогатяване. Колкото по-атрактивни изглеждат, толкова по-бързо ще бъдат разкрити и съответно ще загазите.

Рак

Излъчването ви ще е осезателно и ще привличате към себе си дори хора, с които принципно не си симпатизирате. Подхождайте към желанието на околните да си общуват с вас добронамерено, но предпазливо. Мотивите за приятелското им настроение все пак остават неясни.

Лъв

Творческият потенциал и въображението ви са силни. Образното ви мислене ще е в пълен синхрон с асоциативното. Без затруднения и без чужда помощ ще намерите отговори на сложните въпроси, които от известно време ви измъчват.

Дева

Независимо от натрупаните към момента опит и познания ще научите нещо ново и доста необичайно. Най-вероятно ще е информация от професионалната сфера. На този етап не бързайте да я прилагате. Обстоятелствата ще ви подскажат кога е настъпил подходящият момент.

Везни

Отнасяйте се към задачите си с умерен ентусиазъм. Не се вторачвайте в подробностите и за дейностите, които са ви познати като дланта на ръката, преминавайте на автопилот. Изразходвайте силите си икономично, за да си осигурите еднаква работоспособност за целия ден.

Скорпион

Без усилия ще намерите общ език с всички, с които се налага да общувате. С присъщата си проницателност ще успеете да изгладите няколко конфликта, на които ще присъствате случайно. Не се намесвайте обаче, ако разправиите са с непознати. Ще попаднете в схемата, при която добрите намерения водят към ада.

Стрелец

Прегледайте новите проекти, които са на подготвителен етап. Ще откриете пропуски, които можете да отстраните незабавно, за да си осигурите бърз напредък, стартирайки работния процес.

Козирог

Мислите ви ще са хаотични, хрумванията – прекалено много и ще ви е трудно да ги формулирате. Съсредоточете вниманието си само към една дейност и се опитайте да я изпълните докрай. Ще избегнете риска от изненадващи грешки.

Водолей

Ангажиментите ще са повече, отколкото предполагате. Няма да ви остане време за почивка, но и няма да можете да се оплачете от скука. Един от начините да се справите безпроблемно е да не позволявате на околните да ви разсейват с проблемите си.

Риби

Отстоявайте позициите си и не отстъпвайте онова, което ви се полага по право. Придържайте се към принципа, че вие сте, които управлявате живота си и никой няма право да навлиза в територията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари