IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 септември

12 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

 Снимка: David Bartus, Pexels

Снимка: David Bartus, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви да свършите всички набелязани задачи по най-добрия начин ще е толкова силно, че ще поставите професионалните интереси над личните. Старанието ви със сигурност ще направи впечатление на когото трябва и ще получите заслужените за усилията си бонуси.

Телец

Работата ви ще е свързана предимно с обработка и анализ на информация, при което ще успеете да направите безупречни заключения и да постигнете максимален ефект от заниманията си. Ще впечатлите с познанията си даже при обсъждане на въпроси, различни от основните ви компетенции, благодарение на умението ви да забелязвате детайлите.

Близнаци

Не е за предпочитане да се занимавате с важни проекти като сключване на сделки, уговаряне на условия по дългосрочни договори, уреждане на финансови взаимоотношения, стартиране на непознати дейности. Ще ви е трудно да се концентрирате, ще пропуснете нещо важно и ще се наложи да се върнете на „кота нула“ в най-сложния момент.

Рак

С каквото и да се заемете ще сте готови да стигнете докрай и да настоявате на своето. Имайте си едно наум, че всеки греши, дори и вие, и не бъдете прекалено самонадеяни, за да не изпаднете в неловка ситуация.

Лъв

Ако сте във вражда с някого, опитайте се да възстановите добрия тон. Поемете инициативата и се постарайте да обсъдите ситуацията. Може да не постигнете споразумение от първия път, но ще сте направили най-важната първа крачка.

Дева

Разчитайте на себе си и не споделяйте перспективните си намерения. Колкото и да са възхитителни идеите ви, все ще се намери някой, който да ви „сложи прът в колелата“. Действайте самостоятелно и участвайте в разговорите предимно в слушателска роля.

Везни

Ще бъдете поставени пред сложния избор от двете злини да избирате по-малката. Преди да направите каквото и да било, опитайте се да прецените всички плюсове и минуси от решението си. Така дори да се наложи да претърпите някакви загуби, те ще са минимални.

Скорпион

Подходящо начало на деня е да поставите всичко в ред. Започнете с дома и работното си място, за да стигнете накрая и до мислите си. Направите ли го, всичко останало ще се случва като „по учебник“.

Стрелец

Част от дейностите ще са свързани с известна доза риск, но точно затова ще са и интригуващи. Постарайте се да проявите едновременно решителност и разум. Резултатите ще са поетапни, но още първите ще са окуражаващи.

Козирог

Ако при някои занимания „ударите на камък“, не бързайте да се отказвате и не бързайте със заключенията. Приемете, че неуспехът е „част от пейзажа“ и се заемайте със следващата задача. Обстановката ще е динамична. Ще успеете да се върнете към недовършеното и да наваксате пропуснатото.

Водолей

Мисълта ви ще работи „на бързи обороти“ и ще можете да реализирате не само своите нестандартни идеи, но дори част от чуждите. Творческият ви потенциал и въображението са силни. Би било голяма грешка да не се възползвате от ситуацията.

Риби

Тъй като ще ви обземат пристъпи на пестеливост, отделете време и прегледайте състоянието на банковите си сметки. Нито един пропуск или грешка не би ви убягнал. Със сигурност няма да се изкушите от примамливи финансови предложения, но пък и няма да направите излишни покупки, от което с основание може да се почувствате горди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари