IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 септември

13 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Brooke Cagle, Unsplash

Снимка: Brooke Cagle, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Склонни сте непрекъснато да „дърпате чергата към себе си“. Избягвайте проявите на егоизъм, вие не сте нито по-добри, нито по-специални от всички останали. Желанието ви да се наложите на всяка цена със сигурност ще стане повод за разправии.

Телец

Колкото по-гъвкаво реагирате, колкото повече се приспособявате към обстоятелствата, толкова по-добри ще са резултатите ви. Бъдете готови да променяте тактиката, да правите компромиси, да разработвате резервни варианти, да отчитате колективните интереси и със сигурност ще постигнете целите си.

Близнаци

Не сте в позиция да въздействате върху процесите, така че във ваш интерес е да „плувате по течението“. Събитията ще се случват и без активното ви участие, което означава, че най-ефективният подход е да се възползвате доколкото е възможно от тях.

Рак

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да разширите сферата си на влияние. Дали ще се запознаете с влиятелна личност, ще довършите проект, над който работите, ще успеете да презентирате уменията си пред публика или просто ще се окажете на точното място в точния момент, не се знае, но при всички случаи ще реализирате поредната крачка напред в професионалното си развитие.

Лъв

Допуснати преди време грешки, макар и дребни, ще станат очевидни и е вероятно да се наложи да водите труден и неприятен разговор. Помислете внимателно дали разполагате с „козове“, на които можете да се позовете в своя защита и ако няма такъв вариант, просто бъдете искрени и поемете последствията.

Дева

Със сигурност ще останете с впечатлението, че целият свят активно се интересува от мнението ви по най-разнообразни въпроси. Не се отказвайте от възможността да се изявите в ролята на експерт и консултант. От една страна ще спечелите привърженици, а от друга, ще укрепите авторитета си.

Везни

С каквото и да се заемете, ще получите подкрепата, която ви е нужна без дори да сте „си помръднали пръста“. При тези обстоятелства ви е нужна само решителност, за да се ориентирате към най-сложните занимания, които към момента не са ви се получили. Този път ще се поздравите с успех.

Скорпион

Каквато и работа да изберете да вършите, тя рано или късно ще се окаже изключително важна за някой от следващите ви проекти. В такъв случай ще е особено полезно да прецените последствията от всяка предпочитана дейност за колкото ви е възможно по-дълъг период от време, за да знаете в какво да вложите усилията си.

Стрелец

Някои ваши действия или изказвания може да бъдат подложени на остра критика от страна на околните. Въздържайте се от спонтанни и импулсивни отговори. Първо помислете дали забележките, които ви отправят са обективни и доколко и от какви мотиви се ръководят хората, които ви критикуват. След това ще знаете как да защитите позициите си.

Козирог

Желанието ви да споделите с някого мислите и впечатленията си ще е особено силно и бихте могли да го направите, стига да попаднете на подходящия събеседник. Опитайте се да съчетаете приятното с полезното. Посветете в опита и идеите си по-младите колеги. Те ще ви изслушат с удоволствие, а вие ще знаете, че сте направили поредната добрина.

Водолей

Ще се наложи да се справите с нелеката задача да „имитирате заетост“. Почти непрекъснато хората от обичайното ви обкръжение ще се опитват да ви прехвърлят част от задачите си и единственият начин да се спасите от тях е да виждат, че сте плътно ангажирани. С малко повече въображение ще си осигурите достатъчно лично пространство.

Риби

С удивителна лекота ще успеете да убедите околните да действат във ваша полза. Къде с чар и обаяние, къде с ораторски талант или чрез общи познати, но за каквото и да помолите, няма да ви откажат. Във ваш интерес е все пак да не прекалявате с молбите, за да не бъдат разкрити манипулативните ви действия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари