IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаем за структурата, външния вид и здравето на кожата – на фокус в „Линия „Здраве“ на 18 септември

15 септември 2022 17 20

Специален гост по темата в студиото на Bulgaria ON AIR ще бъде д-р Мария Тончева

Какво трябва да знаем за структурата, външния вид и здравето на кожата – на фокус в „Линия „Здраве“ на 18 септември

Защо и как натрупването на излишни килограми оказва въздействие върху структурата, външния вид и здравето на кожата ще научат зрителите на Bulgaria ON AIR тази неделя, 18 септември, в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ от 9:30 часа. Специален гост, който ще даде отговори на тези и още ключови за здравето и добрия външен вид въпроси ще бъде д-р Мария Тончева, естетичен дерматолог, международен лектор и тренер по мини инвазивни процедури.

В пъстрото студио на предаването, специалистът ще разкрие полезни съвети и насоки относно правилната грижа за поддържането на здрава и еластична кожа.

Пред водещата Яна Данаилова, д-р Тончева ще коментира още как отслабването влияе върху лицевия овал и начините за предотвратяване на нежеланите ефекти от рязкото сваляне и качване на килограми върху кожата. В новото издание на „Линия „Здраве“, специалистът ще разкрие и кои са най-ефективните методи за предотвратяване на отпускането на кожата.

Не пропускайте да научите отговорите на тези и още въпроси в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ – на 18 септември, от 9:30 ч., по Bulgaria ON AIR.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари