IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В компанията на жените от кои зодии да имате едно наум?

18 септември 2022 19 30

Те често показват и тъмната си страна

Снимка: Istock

Много е приятно да общуваш с жени, които са винаги усмихнати, открити, непринудени. Но има и такива, чиято компания понякога предизвиква неприятни чувства. Естествено, това зависи от естеството и начина на общуване, но все пак трябва да бъдете внимателни с някои от тях. Според астролозите пък зодията играе определена роля в разпределението на не толкова приятните черти.

Скорпион

Околните знаят от първа ръка как Скорпионите могат да бъдат категорични и критични в изявленията си. В присъствието на тези жени дори може да бъде трудно да се отпуснете – те имат дълбок, пронизващ поглед, виждат истинските желания на човека срещу тях и открито казват това, което наистина мислят. Тези качества могат да накарат другите да се чувстват така, сякаш ги четат като отворена книга. Скорпионите държат на справедливостта и отстояват позицията си, докато я постигнат. Разбира се, според техните виждания.

Но си струва да се отбележи също, че не всеки може да издържи на силната енергия на този зодиакален знак. И ги възприемат като труден характер.

Козирог

Представителките на този знак също попадат в списъка на трудните за общуване. Те получават тази титла заради студения си характер, изразени граници – не са готови бързо да допуснат непознати. Те се отличават с желанието да контролират всичко и всички, често са неспособни на спонтанни действия. В името на работата и професионалното развитие може да пренебрегнат развлеченията. В резултат на това жените Козирози създават за себе си ореола на „снежни кралици“.

Дева

Девите се считат за труден събеседник заради прекомерната си педантичност. Не се изненадвайте, ако при посещение в дома им ви помолят да избършете ръцете си с една кърпа, а лицето си с друга. Чистотата и редът са тяхната зона на комфорт и ако ги пренебрегнете, няма да имате приятен събеседник срещу себе си.

Овен

Много хора знаят, че Овенът е знак от зодиака, с когото е по-добре да не спорите. В тяхната картина на света има само две мнения: тяхното и грешното. Всеки опит за изразяване на несъгласие с гледната им точка се възприема като лично предизвикателство и обида. Колкото и да им казвате, че е по-добре да сте щастливи, отколкото прави, жените Овен ще продължат да отстояват позициите и мнението си и могат да го направят много емоционално и агресивно, понякога прекрачвайки допустимите граници на поведение.

Лъв

Жените от този знак също показват и често проявяват неприятните си страни. Самохвалството, демонстрирането на „достойнства“ и хвърлянето на прах в очите са любимите им номера. Те предпочитат да бъдат център на вниманието, да чуват думи на възхищение по свой адрес и могат да постигнат тази позиция, като омаловажават другите. Въпреки това Лъвиците, които са се реализирали в работата, не показват толкова яростно своето „превъзходство“.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари