IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 септември

19 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Garon Piceli, Pexels

Снимка: Garon Piceli, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да осъществите промени, които не са ви се получили от първия път. Вероятно ще имате възможност да смените подхода и ще се справите успешно.

Телец

Ще разполагате с удобни възможности за довършване на дейности, с които се занимавате отдавна. Необходимостта от резултатите ще е очевидна и усилията ви ще си заслужават.

Близнаци

Една от предпоставките за напредък е да не ограничавате инициативата си. Участвайте във всички дейности, в които ви канят. Дори да не успеете да разгърнете уменията си, ще натрупате полезен опит.

Рак

Сложна ситуация на работното място ще ви принуди да се намесите активно с предложения, дори с решения. Почти незабавно останалите участници от екипа ще ви възприемат като неформален лидер. Свършете си работата, но не превишавайте правомощията.

Лъв

Енергетиката ви е стабилна, а влиянието – осезателно. Ориентирайте се към колективни занимания. Изразявайте мнението си без заобикалки, думата ви ще се чуе.

Дева

Текущите занимания ще се окажат подходящи, за да предложите отново своя идея, която преди време не е получила одобрение. Направете го уверено. Ще е повече от полезно за постигане на желаните резултати.

Везни

Тонусът ви е висок, а настроението достатъчно оптимистично, за да бъде и заразително за хората от обичайното ви обкръжение. Създавайки ведра обстановка около себе си, не просто ще подобрите резултатите, но и ще повишите ефективността на всеки един от членовете на екипа поотделно.

Скорпион

Непредвидена покана за участие в професионална дискусия в широк мащаб може да ви завари неподготвени, но това не означава, че трябва да се отказвате. Дори да не представите личните си виждания по обсъжданите въпроси, ще можете да се запознаете с последните новости по темите, които ви интересуват.

Стрелец

Без да сте си го поставили за цел ще се окажете обединителна фигура за членовете на екипа си. Въздействието ви ще е осезателно и ще стимулира останалите да разгърнат възможностите си максимално. Крайните резултати от общата работа ще са убедителни.

Козирог

Ще получите наистина добри приходи или друг вид екстри, ако се ръководите от колективните, а не от личните си интереси. Влагайки максимално старание в общата работа, всъщност ще осигурите собствения си напредък.

Водолей

Подхождайте творчески към всичко, с което се налага да се заемете. Дори към най-простички, обикновени и добре познати дейности. Ефектът от постиженията ви искрено ще удиви всички.

Риби

Единственият начин да постигнете целите си е да избягвате действия, приличащи на манипулация. Предизвикате ли подобно подозрение у околните, ще се дистанцират от вас и ще ви изолират. Отделете време за преглед на старите си вещи и се освободете от онези, които вече не ползвате. На някой друг те ще предоставят радост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари