IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 септември

20 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Andrea Piacquadio, Pexels

Снимка: Andrea Piacquadio, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви да блеснете, да бъдете забелязани, да привлечете вниманието, може да ви подтикне към странни постъпки. Не е лошо да се позабавлявате, но се постарайте да не прекалявате с ексцентричните хрумвания.

Телец

Контактите ще са интензивни и което е по-интересно, с хора от различни етнически групи или социални слоеве. Част от тях ще ви изненадат с уменията и оригиналния си способ на мислене, а друга част, за съжаление, ще реагират по най-неприятния начин, който можете да си представите. Не позволявайте да ви въвличат в интриги.

Близнаци

Личност, с която сте в чисто делови отношения може да ви покаже с поведението си, че желае да скъси дистанцията. Преди да реагирате, помислете внимателно какви биха били последствията, ако деловата връзка се трансформира в лична или романтична.

Рак

Усещането, че сте прекалено ангажирани и всички ви занимават с проблемите си няма да ви напусне през целия ден. Опитайте се да поддържате баланс между общите интереси, професионалните си задължения и личната свобода.

Лъв

Отнасяйте се към собствеността си с грижата на добър стопанин. Избягвайте излишните допълнителни разходи, които трудно бихте наваксали и със сигурност ще предизвикат „дупка“ в бюджета.

Дева

По време на обичайните си ежедневни покупки може да попаднете на стока, която от доста време търсите, при това на необичайно изгодна цена. Възползвайте се, но преди това се опитайте да обсъдите находката си с близките и да получите съгласието им.

Везни

Не е изключено да получите интересни предложения за обновяване на техниката и технологията, с които работите. Сравнете цените на колкото е възможно повече доставчици, за да не се стигне до компромис с качеството.

Скорпион

Творческият ви потенциал е силен и устойчив. Направете ретроспекция на старите си проекти, които към момента не сте въвели в експлоатация. Със сигурност ще попаднете на такъв, който все още не е загубил актуалността си, а както знаете, „новото е добре забравеното старо“.

Стрелец

Постарайте се да довършите всичко започнато, което може да бъде довършено. Оставите ли след себе си „опашки“, ще ги влачите още много дълго време и ще ви връщат назад.

Козирог

Въздържайте се от свързване с нови делови партньори, провеждане на срещи и оформяне на споразумения. До каквито и уговорки да стигнете, обстоятелствата ще се променят и ще трябва да правите актуализации.

Водолей

Проверявайте всичките си сметки и касови бележки, когато правите покупки или ползвате услуги. Вероятността да ви измамят (умишлено или не), не е за пренебрегване.

Риби

Неприятен разговор, който от доста време се отлага не по ваша инициатива най-после ще има шанса за провеждане. Направете го на всяка цена. Ще се получи нещо като „окончателно подреждане на пъзела“ и ще се освободите от всичките си безпокойства, свързани с темата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари