IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: С кои мъже върви трудно комуникацията?

24 септември 2022 19 30

Вижте Топ 3

Снимка: Istock

Общуването с мъжете не винаги протича гладко. Има ли общо това с неговата зодия? Според астролозите - да. Вижте Топ 3 с кои зодии е най-трудно.

Рак

Раците не обичат да носят отговорност. Идеални кандидати за жени, които обичат да решават всичко сами и „да водят на каишка“ партньора си. На мъжете Рак това им харесва. И не, нямат проблем да бъдат фон в отношенията. Единственото нещо, с което неговата партньорка трябва да се съобразява е ревността му. Във всеки един момент може да поиска отчет на партньорката си – къде, с кого и кога.

Водолей

Водолеите са безгрижни, но с лекота могат да създадат непоносима атмосфера. Представители на този знак са истинските мечтатели, но също така и доста претенциозни. Умеят да разиграват такива сцени, на които и Уди Алън би завидял. Но ако успеете да ги укротите – те са мъже мечта за връзка.

Козирог

Много горд знак, чието самочувствие лети в небесата. Козирозите са с много високи изисквания за човека до тях, но някак забравят тези изисквания да са реципрочни и към тях самите. Мъжете от тази зодия се стараят в една връзка да създадат максимален комфорт, но само за себе си. Но пък лесно можете да ги пречупите. Ако му окажете съпротива ще последва буря, а ако сте непреклонни ще се обиди и ще негодува. Но това е начинът да го накарате да не мисли само за себе си.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари