IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да си намерите нови приятели?

23 септември 2022 17 30

В крайна сметка астрологичната съвместимост не е само за романтични партньори!

Istock

Istock

За повечето деца и юноши намирането на нови приятели не е трудна задача. Децата се запознават по площадки, детски заведения и игрища, младежите създават връзки със съученици, съседи и съотборници, но за родителите им, намирането на нови приятели, не е чак толкова лесно. С напредването на възрастта създаването на нови и то по-значими познанства, става все по-голямо предизвикателство.

Обиновено до времето, когато завършва образованието си, човек вече е сформирал своя основен кръг от верни приятели. Въпреки че много възрастни си намират добри приятели и сред своите колеги, все пак рядко тези отношения се задълбочават и извън офиса. Ако усещате, че имате нужда да си създадете нови приятелства, но не сте сигурни как точно, базирайте се на своя зодиакален знак.

Когато се опитвате да срещнете нови хора, опрете се на силните страни и интересите на зодията си. Това ще ви помогне да намерите съмишленици, които споделят вашите интереси и искат да участват в същите дейности. В крайна сметка астрологичната съвместимост не е само за романтични партньори!

Последователността също е ключова, когато искате да създадете нови приятели. Например, трябва да бъдете на едно и също място поне три пъти в седмицата, за да създадете предпоставака за опознаване с друг човек. Колкото по-често ходите някъде, толкова повече ситуации ще възникват, за да опознаете хората там.

А ето и няколко полезни съвета по темата как да си намерите нови приятели според вашата зодия:
 

Овен (20 март-19 април)


Овенът е кардинален огнен знак, известен с амбицията и страстта си. Слънцето е екзалтирано в Овен, така че обикновено Овните са енергични, млади по дух и независими. Ако това сте вие, възползвайте се от приключенския си характер и опитайте нещо ново и вълнуващо, като например да се присъедините към спортен отбор или да излезете сами в любимия си бар, за да общувате. Ако се чувствате особено смели и искате да срещнете също толкова смели приятели, можете да пробвате и чрез онлайн приложение.
 

Телец (20 април-20 май)


Телецът е земен знак, който цени стабилността, природата, изкуството, грижата за себе си и лукса. За да срещнете нови приятели, станете редовен гост на определено кафене или на определен фризьорски/козметичен салон. Можете също така да се запишете на кулинарен или гримьорски курс, на такъв по керамика, фотография или нещо подобно. Когато чествате рождените си дни, помолете предварително гостите си да доведат със себе си някой непознат за вас човек.
 

Близнаци (21 май-20 юни)


Сред многото положителни черти на Близнаците са тяхното огромно любопитство и умелият им талант да общуват. И тъй като са любознателни хора, Близнаците могат да се запишат на курс по всяка една тема, която ги интересува, а това е чудесен начин да срещнат съмишленици. За хората от този знак също е полезно да се запишат да членуват в различни клубове, профсъюзи или настоятелства, където да могат да разговарят с нови хора, които ще се вълнуват от същите теми като тях.
 

Рак (21 юни-22 юли)


Ракът е кардинален воден знак, характеризиращ се с грижовност към другите и чувствителност. Ако сте Рак, опитайте се да намерите нови приятели, като редовно посещавате местния пазар и общувате с продавачите. Също така за вас ще е лесно да се сближите с родителите на приятелчетата на децата си, защото сте от типа хора, които обичат да канят гости в дома си. Също така, тъй като не сте конфликтен или твърде претенциозен човек, за вас ще е сравнително лесно да се сближите и с половинките на приятелите на своя романтичен партньор. За това по-често излизайте на срещи/вечери с други двойки.

 

Лъв (23 юли-22 август)

Хората от знака Лъв обикновено доста лесно си намират нови познати и приятели и на по-късен етап от живота си. Те са общителни, креативни, харизматични и експресивни хора, които обичат да привличат вниманието към себе си. Ако все пак сте Лъв и имате нужда да срещнете нови съмишленици, запишете се курс по танци, на уроци по тенис или някакъв друг вид спорт. Не се притеснявайте да заминете сами на почивка или екскурзия, дори да е до по-далечна дестинация – със сигурност ще си намерите компания.
 

Дева (23 август-22 септември)
 

Девата е променлив земен знак, известен с това, че е организиран, внимателен и аналитичен. Девата е зодия, която процъфтява от енергията на приятелите си. Тя има нужда да бъде обградена от широк кръг от хора, които имат нейните интереси или поне сходни до нейните. Ако сте от този знак и имате нужда да си създадете нови приятели, потърсете си работно място с повече служители или започнете да ходите на места, където можете да започнете да изграждате мрежа. Например, можете да опитате да се присъедините към coworking пространство.
 

Везни (23 септември-22 октомври)


Везните се управляват от Венера, планетата, свързана с изкуството и красотата. Те също така ценят много баланса и справедливостта. За да се запознаете с нови хора, с които да можете да общувате в хармония, запишете са на клас по йога, който обаче трябва да посещавате наистина редовно. Можете също така да се запишете да членувате в благотворителни организации или да се пробвате за статист в кино и телевизионни продукции.
 

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
 

Като воден знак, известен с емоционалната си интензивност и с недоверчивостта си, Скорпионите се наслаждават на задълбочени разговори с много малко хора в живота си. Ако сте от този знак и имате нужда от нови познанства, по-често организирайте партита в дома си, а също така ходете в библиотеки, посещавайте представяния на нови книги и автори, премиерни прожекции на нови филми и други събития, които са свързани с култура.
 

Стрелец (22 ноември-21 декември)


Стрелец е огнен знак, свързан с пътуванията, висшето образование, философията и религията. Не е чудно, че хората от този знак са изключително любопитни и склонни към приключения. За тези мислители се препоръчва да намерят място, където да могат да научат нов език - самостоятелно пътуване с по-дълъг престой в хостел или кандидатстване за програма за обучение или работа в чужбина.
 

Козирог (22 декември-19 януари)
 

Козирозите са известни със своята сериозност, фокус и амбиция. Хората от този знак по-трудно насочват своето внимание към забавленията и за това им е по-трудно понякога да си намерят нови приятели. Ако сте Козирог, опитайте да се присъедините към някакъв нов клуб или група за работа в мрежа в избраната от вас област. Със сигурност ще срещнете други хора с подобно на вашите стремежи. Освен това се опитайте да се заговаряте с по-любезните си съседи, а не се дръжте на излишна дистанция. Може именно сред хората, които живеят близо до вас, да откриете свой верен съмишленик и другар.


Водолей (20 януари-18 февруари)
 

Водолей е неподвижен въздушен знак, който е известен със своята ексцентричност, интелигентност, непредубеденост и независимост. Ако сте представител на този знак и искате да срещнете други хора, които също като вас са умни и достъпни, опитайте се да станете доброволец във вашата общност, да станете редовен посетител на местно кафене или караоке бар. Можете да се запишете и в някакъв клуб по пешеходен или вело туризъм. Ако сте почитател на някакъв спортен клуб, членувайте във фенската му организация.


Риби (19 февруари-20 март)


Риби е променлив воден знак, който е известен със своето номадско желание да пътува и с енергията си да се движи по течението. За хората от този знак е препоръчително да се опитат да срещнат нови приятели като станат редовни посетители на местния плувен басейн. Рибите са и един от най-чувствителните и артистични знаци в зодиака. Точно за това те могат да се запишат на накакъв арт курс или просто да се опитат да се сближат повече със свой колега/колежка като го поканят на по кафе/чаша вино след работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари