IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 септември

26 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Zhu Peng, Pexels

Снимка: Zhu Peng, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да създадете баланс между личните и делови отношения. Разговорите на моменти ще са проблематични, не стигайте до открита конфронтация.

Телец

Ориентирайте усилията си в две направления. Възстановете хармонията там, където усещате, че я няма и прекратете отношенията си с хората, с които вече не стигате до съгласие.

Близнаци

Идеята ви да действате с размах може да създаде неприятности. Избягвайте окончателните решения за дейности, за които не разполагате с достатъчно информация или не сте си изработили дългосрочна стратегия.

Рак

Ако имате намерение да стартирате нови проекти, то подходящо е да се заемете с подготовката им. Разпределете работата на етапи, които не биха ви затруднили по време на изпълнението.

Лъв

Желанията, амбициите и възможностите ви категорично се разминават. Заемете се с рутинни задачи, при чието изпълнение вероятността за грешки е минимална.

Дева

Прекалено високите ви очаквания от човек, към когото не сте безразлични може да предизвика разочарование. Ако имате неизпълнени обещания, побързайте да ги осъществите.

Везни

Новолунието във вашия знак ще се отрази на творческото ви мислене. Вероятно ще ви хрумнат поредица идеи за нови проекти, начинания, развлечения. Задоволете се с етапа на обмисляне и не бързайте с осъществяването им.

Скорпион

Действайте с умерено темпо и преценявайте много внимателно изказванията си. Откажете се от амбициозните замисли. Ще е постижение, ако успеете да реализирате и половината от тях.

Стрелец

При изпълнение на професионалните ви задължения ще се появят фактори, за чието съществуване не сте предполагали. Ако нямате представа как да се справите с тях или възможност да продължите дейността си, то променете графика. Във ваш интерес е да оползотворите максимално времето, с което разполагате.

Козирог

Намалете разходите и като цяло избягвайте непредвидените покупки. С каквото и да се заемете, мислете за крайния финансов резултат с идеята да предотвратите евентуални загуби.

Водолей

Насочете усилията си към актуализиране на довършени задачи и усъвършенстване на част от текущите. Приемете, че връщането към предишни дейности ще ви осигури стабилна база за осъществяване на следващите начинания.

Риби

За почти всяка задача, с която решавате да се заемете, ще ви е нужно съдействие. Потърсете го от старите си контакти – приятели или колеги. Не само ще ви подскажат варианти за решение, но ако се налага, ще се включат в изпълнението и лично.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари