IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които не приемат „НЕ“ за отговор

28 септември 2022 17 30

Някои знаци просто отказват да разберат, че не всеки е съгласен с тях

Istock

Istock

Някои хора приемат живота такъв, какъвто е, и с хубавите моменти, и с лошите по пътя си. Други изпадат в паника, когато нещата в живота им се объркат и предизвикват истинска драма около себе си. Този тип хора обикновено не могат да понесат да чуват думата „не“ за нещата, които искат. Този тип личности не просто са упорити и/или настоятелни, те просто отказват да разберат, че нещата невинаги вървят по план и не всеки път стават по начина, по който те си ги представят. Тези хора трябва да разберат, че няма нищо неестествено в това „да те отрежат“ или да ти откажат нещо, което желаеш и да се опитат да приемат този факт, за да могат да живеят по-спокойно. Всеки от нас познава поне един човек, който не приема отрицателен отговор. А за тази нагласа до голяма степен може да е отговорна неговата зодия.

А ето и кои знаци в зодиака не приемат „НЕ“ за отговор:

Козирог

Как да посмеете да кажете „НЕ“ на зодията, която се труди упорито и всеотдайно, за да получи всичко, което иска от живота!? Козирозите са сериозни и самостоятелни хора, които се борят сами с живота и много рядко искат услуги от някого. Именно затова имат склонността да не приемат „не“ за отговор. Самите те обаче могат много лесно да отказват на хората по учтив и уважителен начин. Те осъзнават, че да умееш да казваш „НЕ“ е от полза за самия теб, но ако някой на тях им каже „не“, те трудно възприемат тази позиция и се опитват да я оборят. Козирозите са от типа хора, които ще направят всичко възможно, за да ви убедят, че отказът не е опция. Те просто винаги намират някакъв начин в крайна сметка да получат „да“ за отговор.

Лъв

Харизматичните хора от зодия Лъв просто не могат да приемат „НЕ“ за отговор. Те са по-внимателни и тактични от Козирозите в разбирането на другите хора и все пак, ако им откажете нещо, те ще вложат цялото си сърце и душа и ще впрегнат чара си, за да ви накарат да промените мнението си. В крайна сметка много по-вероятно е те да постигнат и да получават от вас това, което искат. По принцип Лъвовете уж се отнасят с уважение към позицията на другите хора, но в същото време се опитват чрез разговори и разумни доводи да я променят. Лъвовете само на пръв поглед приемат чуждото мнение, различно от тяхното, но иначе са доста упорити в това да убеждават човека отсреща в собствената си позиция за нещата.

Скорпион

Не само че Скорпионът е зодия, която не може да приеме „НЕ“ за отговор, но този знак би направил всичко по силите си, за да получи това, което иска, независимо от последствията и независимо какво ще му коства. Щом е решил да постигне нещо, страстният и целеустремен Скорпион няма да се спре или да се умори да преследва целта си. Той ще направи всичко, което е нужно, независимо от трудностите, които среща по пътя си. Освен това личностите от този знак владеят изкуството на манипулацията до съвършенство, така че нямат проблем с това да разубеждават хората с тяхното „не“ и накрая да получават отговора „да“, който толкова много искат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари