IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смъртните грехове на всяка зодия: За какво ще зарежат любимия?

29 октомври 2022 19 30

Какво е непростимо във връзката за всеки един знак

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Бихте могли много да обичате един човек и да направите всичко възможно, за да накарате нещата да работят за двама ви, но има определени нарушители на отношенията, с които просто не можете да се справите, той/тя също. И вярвате или не, зодията има значение.

Докато някои (въздушни) знаци вярват в прощаването и забравянето, други (земни) знаци са склонни да помнят обидата цял живот.

Ето и какво ще накара всяка една от зодиите да прекрати връзката си, ако партньорът мине определената граница:

Овен

Смъртен грях за връзката: Нахлуване в личното пространство

Това е знак, който обича личното си пространство, дори когато е във връзка. Така че, ако сте от типа, който изисква постоянна привързаност и увереност, Овните не са предназначени за вас. Вероятно ще ги задушите в името на любовта.

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Телец

Смъртен грях за връзката: Липса на уважение

Този рогат добитък като предходния си събрат е горделив. Всяка форма на неуважение, проявена към него, дори и лекомислена, няма да бъде приета добре. Ще рискувате да събудите несигурността на Телеца и в опит да се защити, той няма да се поколебае да ви напусне.

Близнаци

Смъртен грях за връзката: Искате уединение

Ако нещо може да убие Близнака, то е самотата и уединението. Един от най-социалните знаци в зодиака, той не понася отшелничеството и ако го лишите от компанията на другите, връзката ви е обречена на бърз край.

Рак

Смъртен грях за връзката: Дистанцията

Раците не обичат да пазят тайни. Те инвестират всичко в своите партньори и биха искали да получат същата реципрочност. Така че не се колебайте да споделите и най-дребните подробности от деня си, но не мислете нито за секунда, че можете да се скриете или да се дистанцирате от тях.

Лъв

Смъртен грях за връзката: Борба за надмощие

Господарят на джунглата си остава господар и във връзката. Без значение от пола. Родени като естествени лидери, Лъвовете не могат да бъдат с хора, които се опитват да ги доминират. Те са свикнали да бъдат центъра на Вселената и да взимат решения за всичко. Който се опита да им отнеме това, няма да издържи твърде дълго.

Дева

Смъртен грях за връзката: Липса на амбиция

Като перфекционисти, Девите живеят доста планиран живот и непрекъснато се стремят към успех. Те искат партньор, който ги допълва и ги насърчава да постигнат целите си. Така че всеки със спокойна нагласа и липса на амбиции е тотално неподходяща половинка, която не се задържа в полезрението им.

Везни

Смъртен грях за връзката: Негативизъм

Този въздушен знак обича да е щастлив в живота, така че всеки досег с драмата или негативизма изтощава Везните и ги отблъсква.

Скорпион

Смъртен грях за връзката: Лъжи

Скорпионите са най-емоционално мощните зодии, тъй като се управляват от сърцето. Така че партньор, който си играе с емоциите им и се опитва да ги разиграва, ще бъде ужилен жестоко и то доста бързо.

Стрелец

Смъртен грях за връзката: Уседнал начин на живот

Тъй като са авантюристи по душа, Стрелците мразят установяването. Те искат партньор с темпо, което да съответства на тяхното собствено, защото винаги са насочени към нещо ново и вълнуващо.

Козирог

Смъртен грях за връзката: Нестабилност

Това е изключително дисциплиниран знак, който върви по пътя на успеха, без да има време за отклонения. Нестабилният партньор само би попречил на Козирога да продължи напред в живота, което той не може да позволи. Този знак не би дал шанс на човек, който не е целеустремен и не знае какво иска и прави.

Водолей

Смъртен грях за връзката: Закотвяне

Водолеите са свободни духове и мислители с богато въображение – те едва са склонни да стъпят с единия си крак на земята. За тях фиксираният и прагматичен партньор би бил далеч от идеалния, тъй като би бил в пряк сблъсък с нетрадиционния им начин на живот.

Риби

Смъртен грях за връзката: Липса на сензитивност

Рибите са склонни да бъдат доста емоционални, така че пренебрегването на техните чувства или поставянето на вашите пред техните ги отблъсква. Те предпочитат безкористни партньори и също така са чувствителни към конфликти и спорове, така че този знак не търпи драми, освен ако не са сътворени от самите тях.

За още за зодиите, дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи – следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари