IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

3 октомври 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 3 – 9 октомври

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 3 – 9 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

От особено значение през тази седмица е пълнолунието във вашия знак. Ще промени възприятието и преценката ви по въпроси с продължително въздействие. А дотогава ще разполагате с подходящи варианти за разширяване на влиянието си. От вас зависи да проявите инициатива. Ако се налага да уреждате финансови въпроси, направете го обмислено, отговорно и експедитивно. В случай, че възнамерявате да предприемете каквито и да било съществени промени на динамичния си стереотип, заемете се с подготовката им. С добри резултати ще са краткосрочните командировки. Ако скоро сте постъпили някъде на работа, ще впечатлите колегите и шефовете с уменията си.

Телец

Няма ограничение в дейностите. С каквото и да се заемете, ще е в капацитета ви да го направите, а и да го довършите за времето, което сте си определили. Има фактори, които може да ви попречат, разбира се, и това е липсата на мотивация или на достатъчно надеждна информация. По отношение на мотивацията е добре да знаете, че възможности ще има, а дали „ще хванете бика за рогата“ наистина зависи от вас. Консултирайте се със специалисти или обсъждайте неяснотите с по-опитни колеги и приятели. Ще намерите начин да визуализирате мечтите си.

Близнаци

Ползотворен период, в който бихте могли да подобрите и стабилизирате финансовото и материалното си състояние, както и да напреднете в професионалното си развитие. Дали ще смените позицията, ще получите допълнителни отговорности, обезпечени с допълнително заплащане, няма никакво значение. Същественото в случая е, че ще почувствате удовлетворение. Грижете се старателно за физическото и психическото си състояние. Предстоят няколко пътувания, предимно делови, за повече от ден и на сравнително далечни разстояния. За да се справите с работата си, трябва да сте здрави.

Рак

В интерес на истината, доста често се случва част от проблемите да си ги създавате сами. И то не защото сте попаднали на труден за решаване казус, а защото драматизирате неуспехите, колкото и да са минимални. Опитайте се да промените тактиката. Да подхождате към не особено приятните ситуации с фантазия и чувство за хумор. Да правите нещата „защото“, а не „въпреки“. Да променяте плановете си, когато се налага, като съответно с това променяте и приоритетите. Изпълнението на една важна задача е за предпочитане пред няколко второстепенни. Успеете ли да спазите схемата, значително ще подобрите и отношенията си, сочи новият хороскоп за зодията.

Лъв

Критичните моменти ще са свързани с отношенията. Твърде често мнението ви коренно ще се различава от това на събеседниците ви или пък ще попадате в зона, където има конфликт на интереси. Опитайте се да не участвате в разговори за политика, глобални стратегии, спорт и други „горещи“ теми, които със сигурност ще се превърнат в още по-горещи спорове. Не ви е нужно да си създавате врагове. Ориентирайте енергията си към текущите задачи. От качественото им изпълнение зависи финансовото ви състояние за един доста дълъг период от време. Осъществявайте замислите си според обстоятелствата, в които се намирате.

Дева

Меркурий преминава в директно движение и повечето събития ще оправдаят очакванията ви. Избягвайте резките промени и се въздържайте от импулсивни решения, ако искате да избегнете досадни грешки. Анализирайте фактите, наблюдавайте обстановката около себе си и адаптирайте действията си към обективните обстоятелства. Наблюдавайте, изчаквайте и участвайте тогава, когато е най-изгодно за вас. Самостоятелната работа е за предпочитане пред екипната, но ако се налага да се включите в колективните занимания, не отказвайте.

Везни

Контактите ще са интензивни, съпроводени с много разговори и дългосрочни уговорки. Отстоявайте позициите си, но се съобразявайте и с чуждите интереси. Преценявайте изказванията си, отчитайки характера на събеседниците. Една неподходяща дума може да създаде сериозни проблеми както в деловата сфера, така и в личните отношения. Бъдете готови за отстъпки при обсъждането на сложните въпроси. След време ще се убедите, че всъщност са били във ваша полза. Не лишавайте семейството си от внимание, показва хороскопът на Петя Георгиева.

Скорпион

Всички събития, дейности, проекти, над които сте работили и сте подготвяли от предишните няколко месеца до момента, ще отбележат рязък, но очакван напредък. Не ограничавайте инициативата си. Хората, от чиято подкрепа имате нужда, ще разберат замислите ви, ще ги одобрят и ще ви окажат съдействие. Използвайте социалните мрежи и потенциала на новите технологии, за да презентирате постиженията си. В личен план са възможни неприятности, сложни разговори с любимия човек. Причина за разногласията ще са по-скоро прекалените ви претенции и неоснователни съмнения. Не преминавайте в настъпление, ако никой не е злоупотребил с личното ви пространство.

Стрелец

Ще можете да запознаете широк кръг събеседници с уменията и постиженията си. Направете го смело, но сдържано, с умерен ритъм и без нотки на самонадеяност. Придържайте се към схемата, че спечелването на последователи е първата стъпка към придобиване на популярност, разширяване на влиянието и стабилизиране на позициите. Започнете с лесните неща, за да можете през следващите периоди да довършите и трудните. Не се отказвайте от допълнителните задачи, които ви възлагат. Чрез тях не само ще получите допълнителни приходи, но и ще можете да подобрите някои отношения, които в момента не ви удовлетворяват.

Козирог

Отношението на околните ще ви убеди, че оценката им за вас е особено висока, показва вашият нов хороскоп. Непрекъснато ще ви търсят за мнение, сътрудничество, участие в общи дейности. Предложенията ви ще получават одобрение и подкрепа от всички нива – както от шефовете, така и от колегите, без чиято намеса не бихте могли да ги осъществите докрай. Обстоятелствата ще са подходящи, за да подготвите новите си проекти. Ще можете да си осигурите ресурси и то на най-добро техническо и технологично ниво при минимални разходи. Изработвайте си и резервни варианти. Ще се чувствате по-сигурни в самите себе си.

Водолей

Почти непрекъснато ще се налага да се занимавате с проблемите на близките или изобщо, на хората около себе си. Някой бил зле със здравето, на друг му трябвали пари назаем, трети не можел да си намери работа или има опасност да го освободят от работа… и всички вкупом ще се допитват до вас или ще очакват да им съдействате активно. Като се има предвид, че представителите на вашия знак са общителни и социални, то със сигурност няма да оставите никого в беда, но все пак мислете и за собствените си интереси. Разпределете оптимално времето между личните и обществените си ангажименти.

Риби

Творческият ви потенциал е силен с тенденция към повишение. Ще съумеете да разкриете максимално способностите си и то най-вече в занимания, с които се захващате за първи път. Ще направите очакваното положително впечатление, ще привлечете вниманието, но е във ваш интерес да сте предпазливи. Приемайте похвалите, комплиментите, окуражителните думи спокойно, с усмивка и с „едно наум“, че събеседниците ви може и да са добронамерени, но може и да не са. Не рискувайте, не се включвайте в авантюри, не отговаряйте положително на двусмислени предложения. Вероятността да ви въвлекат в интрига, да ви измамят или просто да ви занимават с клюки не е за пренебрегване, така че бъдете сдържани. Посветете свободното време изцяло на близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

осведомен ( преди 7 месеца )
Всички зодии, ако са на 65+ години в понеделник 7-мо число под пари ще останат. Месечният ден на пенсионера.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар