IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които са склонни на удари под кръста

7 октомври 2022 17 30

По-добре изобщо не започвайте спор с човек от тези знаци

Istock

Istock

Повечето спорове могат да бъдат разрешени безболезнено – освен ако не влезете в тях с човек от знак, който е астрологично склонен да ви се нахвърли или да ви нанесе неочаквани удари под кръста.

Ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да извадят тежката артилерия по време на конфликт:

Овен

Ако влезете в спор с Овен, очаквайте той или тя да влезе в конфликта с военна стратегия. Планетата-войн Марс управлява този знак и хората от тази зодия наистина са склонни да се нахвърлят яростно срещу своя опонент. Овните са известни с това че не мислят, преди да говорят, така че техните словесни атаки могат да бъдат доста груби и обидни. Най-добре избягвайте спорове с Овен, ако се засягате лесно.

Телец

Телецът е известен с това, че е упорит и инат. С други думи, ако влезете в конфликт с човек от този знак, не очаквайте да излезете лесно на глава с него. Той ще се вкопчи в своята теза за нещата и няма да се предаде, каквито и доводи да му изтъквате. Именно затова Телците са склонни на удари под кръста – просто те стават безкомпромисни, когато почувстват, че мнението и вярванията им са компрометирани.

Рак

Сигурно ще ви е трудно да повярвате, че тихият и неконфликтен Рак може да използва удари под кръста по време на спор, но е точно така. Този знак е много емоционален, но и предпазлив, и може да използва измама или да търси нечестни начини да вземе надмощие, особено когато е притиснат в ъгъла. Освен това проницателният Рак вярва в поговорката „целта оправдава средствата“. Тоест, когато е убеден, че е прав, ще е готов и на мръсни игри, за да докаже тезата си.

Скорпион

Всички знаем, че Скорпионът е склонен да плете интриги, преди да извади жилото си. Наистина е предизвикателство да спориш с човек от този знак, защото той буквално може да те разстреля с думи. С трансформиращия Плутон като техен планетен управител, представителите на зодия Скорпион не правят нищо половинчато – дори когато става въпрос за конфликт.

Козирог

Козирозите много държат да запазят непоколебимата си позиция по време на спор, така че личните им атаки може да са мотивирани предимно от воля за победа. Въпреки това, тези обиди няма да бъдат изречени случайно, както би направил Овенът. При Козирозите всичко е добре обмислена тактика с цел победа. Именно затова техните обиди са много по-болезнени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари