IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 октомври

10 октомври 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Scott Webb, Pexels

Снимка: Scott Webb, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Околните ще ви търсят за съдействие и ще разчитат на помощта ви. Не им отказвайте. За разлика от всички останали, вие сте в състояние да прецените събитията обективно и без излишен оптимизъм.

Телец

Преценявайте поведението на хора, които прекалено настоятелно се стремят да привлекат вниманието ви. Най-вероятно ще се опитат да ви манипулират. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Близнаци

Ориентирайте се към занимания, които ви дават възможност да разгърнете въображението си. Творческият ви потенциал е силен, а за да постигнете максимални резултати е за предпочитане да действате самостоятелно.

Рак

Привлекателни сте, убедителни и ако се налага да получите помощ за изпълнението на една или друга задача, ще можете да си я осигурите без усилия. Единственото, което ви е нужно, е да проявите минимална активност към хората, на които разчитате.

Лъв

Условията за максимално разгръщане на потенциала ви ще са в екипната работа. Няма да сгрешите, ако се включите активно в колектива. Комплиментите ще покажат, че решението ви е било правилно.

Дева

Установите ли, че събеседниците ви нямат интерес към обсъжданата тема, прекратете я. Дори да успеете да ги убедите в правилността на идеите си, ще употребите толкова много енергия, че едва ли ще си е заслужавало.

Везни

Ще се наложи да проведете сложен разговор с близък роднина или член от семейството. Успеете ли да погледнете фактите от различен ъгъл, от друга гледна точка, ще постигнете резултата, към който се стремите.

Скорпион

Придържайте се към вселенския закон за непоисканото добро. Решите ли да помагате на някого, който не ви е помолил за услуга, очаквайте само неприятности.

Стрелец

Повечето ви занимания ще са свързани с много участници. Заредете се с търпение, защото искате или не, ще се наложи да се натоварите с ръководни функции.

Козирог

Изслушайте внимателно онова, което близките ви имат желание да споделят с вас. Проявете съпричастност към грижите им, споделете опит, дайте наставления. Всяка казана от вас дума ще се окаже особено ценна.

Водолей

С рутинните задачи ще можете да се справите и на „автопилот“, но при участие в различни разговори бъдете внимателни, наблюдателни и влезте в ролята на добрия слушател. Ще научите полезна информация, която много скоро ще ви помогне да напреднете с реализацията на част от замислите си.

Риби

Контактите ще са интензивни, което не означава, че всички ще са приятни и ще ви доставят удоволствие. Обмисляйте прецизно изказванията си пред хора, които не познавате особено добре. Ако възприемат думите ви превратно, ще ви създадат неприятности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари