IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 октомври

19 октомври 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Vitolda Klein, Unsplash

Снимка: Vitolda Klein, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте новите начинания за чиято реализация и довършване ще ви е необходим дълъг период от време. Ако обстоятелствата ви принуждават и няма как да ги отложите, разпределете ги на колкото е възможно по-кратки етапи на работа.

Телец

Анализирайте подробно процесите, в които участвате и предвиждайте развитието им по пътя на логиката. Не залагайте на интуицията дори до момента да не ви е подвеждала. В крайна сметка, за всяко нещо си има първи път.

Близнаци

Настроението ви ще е нестабилно и ще ви подтиква към прекалено радикални оценки по отношение думите и действията на околните. Въздържайте се от остри забележки, независимо колко уверени се чувствате в себе си. Не е във ваш интерес да си създавате неприятели.

Рак

Несправедливо отношение или неоснователна критика ще ви засегне дълбоко и ще се отрази на самочувствието ви. На този етап е за предпочитане да възприемете ситуацията такава каквато е и да изчакате. Съвсем скоро ще разполагате с подходящи условия за получаване на реванш и реабилитация.

Лъв

Не позволявайте да ви въвличат в „епични битки“ за власт и влияние. Ще се окажете вплетени в сложна интрига, противоречаща на правилата, законите, а и на обичайните човешки взаимоотношения.

Дева

Голяма част от заниманията ви ще са свързани със съдействието, одобрението или разрешението на държавни структури или друг вид администрации. Подгответе старателно документите си и реагирайте по начин, чрез който ще предотвратите евентуални спорове и противоречия, за да скъсите процеса на комуникация и взаимодействие.

Везни

По време на делови преговори или друг вид професионална дискусия някой може да се опита да манипулира мнението ви, да представи предложенията ви за свои или да си припише личните ви постижения. Проявете наблюдателност, реагирайте незабавно и с неоспорими аргументи в своя защита.

Скорпион

Придържайте се към обичайния си ритъм на работа и се опитайте да не привличате вниманието. Прекаленото ви старание и желание да заблестите с уменията си ще предизвика прояви на недоволство, дори враждебност от страна на колегите ви.

Стрелец

Не е препоръчително да посещавате места, където има струпване на много хора. Не преминавайте през криминогенни райони в тъмната част от денонощието и ако все пак ви се наложи, осигурете си подходящ придружител. Съществуват предпоставки за инцидент.

Козирог

Околните ще покажат с поведението си, че са изключително благоразположени към вас. Не се поддавайте на изкушението да им въздействате, за да си осигурите напредък за тяхна сметка. Рано ли късно ще осъзнаят смисъла на постъпката ви и в знак на несъгласие ще ви игнорират.

Водолей

Бъдете предпазливи по време на движение, независимо дали шофирате, ползвате обществен транспорт или ходите пеша. Спазвайте правилата, пресичайте само на разрешените места и се съобразявайте с пътната обстановка. Не е изключено да претърпите авария или пък да попаднете в инцидент.

Риби

С каквото и да се наложи да се занимавате, ще разполагате с ограничено и крайно недостатъчно количество информация. Реагирайте гъвкаво и се постарайте да си осигурите „резервен“ вариант относно дългосрочните резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари