IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 октомври

20 октомври 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: michael podger, Unsplash

Снимка: michael podger, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви почти непрекъснато ще варира от едната крайност в другата. За щастие, ще е много по-често в зоната на въодушевлението, отколкото в „зоната на здрача“.

Телец

Съзнанието ви ще е изпълнено предимно с романтични мисли, които ще избутват трудовия ви ентусиазъм на заден план. Ако сте в лоши отношения с някого, със сигурност ще намерите у себе си сили да направите първата крачка и да възстановите добрия тон.

Близнаци

Деловите и лични срещи ще се редуват и то през сравнително кратки интервали от време. Ще ви е малко трудно да „превключвате“ темите. Обмисляйте изказванията си внимателно, за да не смесите отношенията по неподходящ начин.

Рак

Незначителна на пръв поглед случка ще ви подскаже подходящо решение на конфликтна ситуация между вас и човек, на когото държите. Действайте кардинално и вземете инициативата в свои ръце. Крайният резултат ще ви зарадва.

Лъв

Ще разполагате с благоприятни обстоятелства за окончателно довършване на договори и споразумения, които към момента „удрят на камък“. Формулирайте концепциите си разбираемо, за да стигнете до приемливо за всички участници решение.

Дева

Ще преживеете „началото на края“ или „края на началото“. Или ще прекратите безболезнено връзка, която от доста време е загубила смисъла си и е в криза, или обратно – ще установите, че е за предпочитане да се дистанцирате от запознанство, което сте реализирали съвсем скоро.

Везни

Въздържайте се от случайни флиртове. Колкото по-обещаващ ви изглежда човекът, привличащ вниманието ви, толкова по-дълбоко ще е разочарованието и по-бързо ще се случи.

Скорпион

Без видима причина тонусът ви през деня може буквално да „удря дъното“. Разпределете графика си така, че да си осигурите кратки почивки през равни интервали от време. Организирайте си предпочитано развлечение за вечерта и то в подходяща компания.

Стрелец

Въздържайте се от пристъпи на ревност, предизвикани само от собствените ви съмнения и подозрения. Неоснователните ви обвинения спрямо любимия човек може да предизвикат непредвидим и не особено приятен обрат в отношенията.

Козирог

Някои действия на близките може да предизвикат неодобрението ви. Не се опитвайте да ги контролирате. Споделяйте опит, само ако ви помолят.

Водолей

Част от ситуациите, в които попадате ще са не особено приятни, но и неизбежни. Доверете се на фантазията и чувството си за хумор. Ще ви подскажат печелившия ход.

Риби

Дума или действие на човек, с когото сте в близка връзка може да ви огорчи. Не се опитвайте да изясните причините в конкретния момент. Запазете присъствие на духа и изчакайте. Скоро ще установите, че си е заслужавало да направите компромис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари