IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 октомври

21 октомври 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Emma Simpson, Unsplash

Снимка: Emma Simpson, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не взимайте и не давайте пари назаем. И в двата случая връщането им ще е свързано с проблеми.

Телец

Хората, които добре ви познават, ако ви наблюдават днес, може да решат, че за една нощ характерът ви се е променил диаметрално противоположно. От прословутото ви търпение няма да се забелязва и следа, а ще сте готови да избухнете като вулкан едва ли не за всяка нередна според вас дреболия.

Близнаци

Въздържайте се от спонтанни разходи, още повече ако не сте принудени да ги направите. Закупувайки нещо, от което не сте убедени, че се нуждаете, ще разбалансирате бюджета си и със сигурност ще съжалите, че сте се поддали на изкушението.

Рак

Проверете старателно всичките си документи, ключове и друг вид екипировка, която носите със себе си, преди да излезете от дома. Уверете се, че няма включен електроуреди и течащи водоизточници. Съществуват предпоставки за авария, инцидент, материална загуба с неясен характер.

Лъв

Ще се наложи да отмените някои срещи и уговорки по независещи от вас причини. Направете го своевременно спрямо деловите си партньори, за да не се стигне до изостряне на отношенията.

Дева

Неоснователни претенции на не особено близки роднини може да ви развалят настроението за целия ден. Ако е възможно да отклоните или отложите разговора, направете го. Така или иначе в този момент няма да стигнете до споразумение.

Везни

Не се занимавайте със съхранение, управление и разпределение на общи финанси. Съществува голяма вероятност да ви обвинят в недобросъвестност. Преди да се заемете с подобни задачи, уверете се че разполагате с всички необходими документи.

Скорпион

Не е препоръчително да влагате средства в дългосрочни инвестиции. Ако все пак ви се налага да закупите техника или технология, изберете доставчик, на когото имате доверие.

Стрелец

Не е изключено да се наложи да изнесете на децата си или много по-млади близки роднини лекция на тема: как да използвам джобните си. Направете го спокойно, дружелюбно и без да прекалявате с наставленията.

Козирог

Прегледайте предложенията за нови бизнес-контакти подробно, но не бързайте да им отговаряте. Постарайте се да намерите допълнителна информация, доказваща надеждността им.

Водолей

Постарайте се да разгърнете максимално творческия си потенциал дори по време на изпълнение на най-обикновените си и познати задачи. Резултатите може да не се различават кой знае колко от обичайните, но самите вие ще изпитате много повече удовлетворение.

Риби

Емоционалното ви състояние ще е неустойчиво, но приповдигнато. Въздържайте се от създаване на нови контакти. Колкото и интригуващи да ви изглеждат хората, с които се запознавате, първоначалното ви мнение ще се окаже погрешно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари