IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 октомври

24 октомври 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Brooke Cagle, Unsplash

Снимка: Brooke Cagle, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мнението ви в повечето случаи коренно ще се различава от това на околните. Твърденията им със сигурност ще ви изглеждат съвсем безпочвени. Независимо от това, ако е възможно, действайте самостоятелно, следвайки собствените си виждания. Ако пък не е, то постарайте се да не ги натрапвате.

Телец

Енергетиката ви е стабилна и работоспособността ви през целия ден ще е достатъчно висока. Ако успеете да си създадете оптимална лична организация и да подхождате към спънките с чувство за хумор, ще се удивите на собствените си постижения.

Близнаци

Въздържайте се от алтруистични прояви спрямо хора, които не са ви поискали услуга. Придържайте се към Вселенския закон за „непоисканото добро“, ако не искате да преживеете поредното разочарование, предизвикано от хорската неблагодарност.

Рак

На преден план ще излязат проблемите на близките ви и ще се наложи преимуществено да вземете активно участие в решаването им. След като правилното решение е намерено, не забравяйте да импровизирате някакво развлечение за всички заедно.

Лъв

Избягвайте прибързаните решения и най-вече действия с необратим ефект. Преди да направите каквото и да било, помислете за последствията и дали не бихте съжалявали за стореното.

Дева

Събитията ще са разнообразни и в голяма степен стимулиращи. Успоредно с текущите си занимания ще успеете да довършите нещо отдавна започнато и ще се почувствате особено доволни от себе си. Направете си някаква „лична“ награда за получения резултат като например покупка на любимо лакомство. Ще е напълно заслужена.

Везни

Тонусът ви ще е висок и ще ви подтиква към необичайно висока активност. Действайте смело. Ще разполагате с прекрасната възможност да докажете правилността на свое твърдение в проведен преди време спор и е във ваш интерес да го направите.

Скорпион

Предпочитаният от вас ритъм на работа абсолютно ще се разминава с този на околните и самият факт, че това се случва ще провокира раздразнителността ви. Ще ви е трудно да съчетаете собствената си активност с тяхната мудност или обратно – прекалената им припряност с вашата обмислена умереност. Постарайте се да действате самостоятелно.

Стрелец

Не се поддавайте на изкушението да се „движите по течението“. Силите ви са достатъчни и ще ви стигнат за всичко. Заемете се с недовършените занимания, за да си осигурите достатъчно време за новите, които в момента обмисляте.

Козирог

Комбинацията между наблюдателност и прецизност невинаги се оказва полезна или поне не за взаимоотношенията. Виждайки грешките на околните и желаейки да съдействате може да прекалите с критиките и препоръките, с което пък да си създадете врагове.

Водолей

Разпределете времето между физически и интелектуални занимания доколкото е възможно равномерно. Едновременното удовлетворяване на духовните ви и телесни необходимости ще повиши както вдъхновението, така и тонуса.

Риби

Настроението ви ще е доста нестабилно и ще повиши пристъпите на подозрителност и мнителност спрямо хората от обичайното ви обкръжение. Ограничете максимално контактите, за да не атакувате някого с неоснователни съмнения или обвинения и да навредите необратимо на отношенията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари