IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите екстроверти в зодиака

27 октомври 2022 17 30

Кои знаци са най-отворени към другите?

Istock

Istock

Истинските екстроверти са специални хора. Те са общителни, импулсивни и се зареждат от общуването с други хора – за разлика от интровертите, които си почиват, когато са сами. Екстровертите обичат да работят в стая пълна с хора, обичат да си бъбрят с непознати, а когато сте в тяхната компания, никога няма да усетите неловко мълчание. Накратко, екстровертите обикновено си личат отдалече. Ако някога сте се чудили защо някои хора притежават такива черти, това може да има нещо общо с техния зодиакален знак.

Разберете кои са най-екстровертните зодии според астрологията:

Водолей

Хората от този знак са известни като едни от най-интелигентните, далновидни и склонни към експерименти личности. Истината обаче е, че Водолеите могат да бъдат и интровертни, но и големи екстроверти. Често те са общителни и приказливи, и лесно могат да станат „душата на компанията“ заради особената си енергия. Всъщност Водолеите обичат да са част от социални групи, отбори, екипи и коалиции. Те имат нужда от публика, пред която да споделят своите новаторски идеи. Въпреки това, хората от този знак, от време на време, имат нужда да остават сами, за да „презаредят батериите си“. С това свое поведение те понякога объркват приятелите си, които не могат да разберат техния цикъл на екстровертност и интровертност.

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Овен

Почти всички хора от зодия Овен са напористи, амбициозни, организирани и общителни. Те са управлявани от бързата, яростна червена планета Марс. Овен е „бебето“ на зодиака и често показва много детски качества като чар и непреднамереност. Личностите от този знак имат състезателен дух, търсят предизвикателствата в живота и често са привлечени към групови дейности. Представителите на Овен обичат да помагат на другите, защото искат да покажат, че са силни по време на криза. Те са привлечени от доброволческа работа, защото искат обществото да гледа на тях като на герои.

Везни

Онзи топъл, любезен и бъбрив ваш приятел, който винаги е готов за дълги разговори (принудени или непринудени), вероятно е от зодия Везни. Хората от този знак обичат да изграждат хармонични приятелства и много ги бива да бъдат дипломатически посредник. За тях е характерно да започват лесно разговори с хора, които почти не познават, или са им напълно непознати. Единствената ситуация при която Везните могат да се отдръпнат от разговор, е когато усетят агресия насреща си или отказ да се изслушат всички гледни точки. Везните не обичат напрегнатите разговори, нито тези свързани с клюки. Но винаги са готови за дебати, когато трябва да защитят интересите на хората с ограничени права.

Стрелец

Стрелците винаги с а готови да се качат на самолета, да заминат в чужда страна и да създават нови приятелства и познанства. Не е изненада, че този знак е считан за един от най-големите екстроверти. Личностите от тази зодия са общителни, когато става въпрос за изследване на различни култури и идеи. Те обичат да се наслаждават на удоволствията на живота и са любопитни към хората, което ги кара да започват лесно нови разговори и да процъфтяват от връзки с нови хора. И тъй като този знак се интересува от философия, четене и приключения, разговорът ви със Стрелец никога няма да е скучен. Очаквайте много обрати и истории с неочакван край.

Близнаци

Близнаците са управлявани от Меркурий – планетата на комуникацията и мисленето. Това е вторият най-екстровертен знак в зодиака. Никога няма да скучаете, ако сте в компанията на човек от този знак. Близнаците се наслаждават на вълнението от промяната и обикновено са готови за разговори и общуване. Разговорът с тях може да бъде както съвсем непринуден, така и интелектуален или дори да прерасне във флирт. Човекът Близнаци е искрено любопитен, отворен за идеите на другите и импулсивен. Той обича да завързва разговори с напълно непознати, които могат да продължат с часове. Известно е, че хората, родени под този знак, имат многобройни приятелства с хора от всички сфери на живота.

Лъв

Хората от този знак са родени звезди, икони за подражание, лидери и т. н. Лъвовете обикновено стават център на внимание, където и да отидат. Това е и най-екстровертният знак от зодиака. Лъв управлява естествения пети дом на зодиака, който е домът на забавлението, развлеченията, поемането на риск, романтиката и всичко социално. Техният управител, слънцето, служи като техен естествен прожектор. Лъвовете не са толкова запалени по започването на произволни разговори като Близнаците и Везните, но когато усетят, че могат да съберат публика, ще го направят. Родените под този знак се чувстват комфортно, когато всички очи са вперени в тях. Те обичат да ходят на оживени партита, да присъстват на културни събития и т. н. Тяхната цел на такива места е да привлекат вниманието към себе си, като го правят с истинско удоволствие.

За още за зодиите, дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи – следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари