IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 октомври

27 октомври 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Diana Jefimova, Pexels

Снимка: Diana Jefimova, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Логиката и аналитичните ви умения ще са особено силни. Залагайки на тях ще стигнете до правилното решение, независимо колко сложни са ситуациите, в които попадате.

Телец

Контактите ще са интензивни и посоката ще е от вън към вас, а не обратно. По друг начин казано ще ви търсят различни хора по различни поводи, най-вече за съвет или обмяна на опит. С навременната си намеса буквално ще спасите близък приятел от положение, което най-често се определя като „цайт нот“.

Близнаци

Появата на леко напрежение и странно предчувствие за появата на нещо неясно, но все пак опасно ще повиши предпазливостта ви. Ще сте и доста по-наблюдателни, което ще се окаже изключително полезно, защото действително ще успеете да избегнете случаен, макар и дребен инцидент.

Рак

Работоспособността ви ще е изключително висока. Възползвайте се от момента. Бихте могли да довършите изостаналите си задачи, да наваксате времето, употребено за допълнителни и непредвидени дейности. Крайните резултати със сигурност ще ви удовлетворят.

Лъв

Част от заниманията ще ви затруднят или просто няма да разполагате с всичко необходимо, за да ги довършите. Не зацикляйте на едно място. Реагирайте гъвкаво, насочете усилията си към възможното за изпълнение в конкретен момент. Тактиката на изчакване няма да е подходяща.

Дева

Новина, засягаща близки роднини или приятели може да ви изненада, учуди, да предизвика критичната ви оценка. Не бързайте със заключенията. Опитайте се да прецените чутото, като част от цялостната обстановка, а не като единична информация и ще промените първоначалната си представа.

Везни

Ако се налага да пътувате информирайте се предварително за маршрута, трафика и какви са възможните резервни варианти. Не е изключено да закъснеете по независещи от вас причини. Бъдете готови да предупредите своевременно.

Скорпион

Човек, намиращ се на по-високо от вашето йерархично ниво, но който не ви е пряк ръководител, може да се опита да ви манипулира или ангажира с допълнителни задължения. Преценете внимателно доколко сте в позиция да се противопоставите самостоятелно и ако се налага, потърсете съдействие, но не позволявайте навлизане в личната ви територия.

Стрелец

Обстановката в екипа ви изведнъж може да заприлича на „гнездо с оси“ и то не поради някаква сериозна и непреодолима причина, а поради огромното желание на един или няколко участници да наложат личните си концепции. Избягвайте конфликтните разговори и отстоявайте само и единствено собствената си позиция.

Козирог

Преживяванията ще са противоречиви. В началото на деня може да ви изненадат с неприятни новини, но след като ги проверите, ще установите, че „дяволът съвсем не е толкова черен“. Личната ви преценка ще се окаже доста различна от онова, което се опитват да ви представят. Колкото по-малко коментирате, толкова по-малка ще е вероятността да понесете някакви последствия.

Водолей

Запазете присъствие на духа, ако изведнъж попаднете във враждебна обстановка и станете обект на неоснователни обвинения. Реагирайте своевременно и с неоспорими аргументи. Ако не разполагате с такива, по-добре незабавно измислете убедителна причина за прекратяване на разговора.

Риби

Спорните разговори ще се провеждат предимно между членовете на семейството ви и ще се дължат на обичайните различия между поколенията. Постарайте се да прекратите или поне да омекотите конфликта по пътя на убеждението. Ултиматумите не само няма да помогнат, но може и да задълбочат разправията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари