IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 октомври

28 октомври 2022 08 55

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Знаете не само какво искате, но и как да го постигнете. Единственото, което трябва да имате предвид реализирайки замислите си е, че в определени ситуации обиколните пътища ще се окажат по-ефективни от преките.

Телец

Ще се чувствате много по-уверени и по-спокойни, ако работите самостоятелно. Всяка чужда намеса, колкото и да е добронамерена, най-вероятно ще предизвика у вас раздразнение, което за броени секунди може да се превърне в ожесточена разправия. Не си го причинявайте.

Близнаци

Със сигурност ще изненадате околните с необичайната си последователност, подреденост и готовност да се съобразявате с всички правила и изисквания. Няма да сгрешите, ако посветите част от времето си за уреждане на проблеми, които ви засягат лично. Почти сигурно е, че ще постигнете желаните резултати.

Рак

Искате или не, почти непрекъснато ще се оказвате в центъра на събитията. Такава ситуация е противоречива и понякога крие изненади. Да ви забелязват и да се интересуват от вас е добре, но бъдете готови да приемете и факта, че не всички ще ви харесат и одобрят.

Лъв

Постарайте се да запазите спокойствие и да не реагирате на провокациите, каквото и да се случва около вас. Особено изнервящо ще ви подейства небрежното отношение на колегите от екипа ви към работата. Ако получените от тях резултати не пречат на изпълнението на вашите задължения, въздържайте се от коментари.

Дева

Без никакво затруднение ще успеете да съчетаете професионалните с личните и семейните ангажименти. Ще се справите с по-голямата част от набелязаните задачи по най-добрия възможен начин, но не е желателно да прекалявате. Намалете темпото още щом усетите първите признаци на умора.

Везни

Идеите, които ви хрумват може и да са интересни, оригинални, дори печеливши според вашите възприятия, но не се захващайте с реализацията им, докато не сте чули поне още едно мнение за тях. За предпочитане е мнението да бъде дадено от специалист в конкретната област с достатъчно опит.

Скорпион

Човек, намиращ се на по-високо от вашето йерархично ниво, но който не ви е пряк ръководител, може да се опита да ви манипулира или ангажира с допълнителни задължения. Преценете внимателно доколко сте в позиция да се противопоставите самостоятелно и ако се налага, потърсете съдействие, но не позволявайте навлизане в личната ви територия.

Стрелец

Ако работата ви не изисква да се ангажирате с ръководни функции, ограничете се само до изпълнение на собствените си задължения. Всеки опит да навлезете в чужда територия ще се натъкне на мигновена и доста упорита съпротива.

Козирог

Ще сте в доста неблагоприятната позиция да не можете да контролирате събитията, а още по-малко да им въздействате. Намалете инициативата и ограничете действията си до обичайните познати занимания. Ефектът от всички други ще е непредвидим.

Водолей

Чувството ви за справедливост ще е по-силно от всички останали. Търсейки начин да изявите уменията си е възможно да се натъкнете на неодобрение и даже на недоволство. Не ставайте заложници на настроението на околните. Колкото по-малко привличате внимание, толкова по-спокоен ще е денят ви.

Риби

Юпитер навлиза във вашия знак. Създайте си ясен график и го следвайте. Ще можете да се справите със съвсем конкретни въпроси, които от доста време ви тревожат. Резултатите ще са окуражаващи, ако действате самостоятелно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари