IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 ноември

1 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Matt Smith, Pexels

Снимка: Matt Smith, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Много е вероятно да получите непредвиден доход. Използвайте го за погасяване на задължения с настъпил падеж.

Телец

Ще присъствате на странна случка. Интуицията ще ви подскаже смисъла ѝ. Ще успеете да свържете събитие от миналото с цел, която сте си набелязали за близкото бъдеще.

Близнаци

Ще разполагате с благоприятни възможности за наваксване на пропуснатото. Ще можете да довършите занимания, които сте отлагали не поради липса на време, а поради липса на желание да ги вкарате в графика си.

Рак

Обсъждайте хрумванията от професионалната сфера с колегите си и най-вече с шефа. Не само ще ви изслуша внимателно, но и ще ви даде „зелена светлина“ за реализацията им.

Лъв

Контролирайте емоциите и не реагирайте на провокациите, колкото и предизвикателни да ви изглеждат. Проявете сдържаност в контактите, за да избегнете злобни клюки по свой адрес.

Дева

Подбирайте внимателно хранителните продукти, които имате намерение да консумирате. Осигурете си малко лично време и го използвайте за подобряване на физическото си състояние и повишаване на тонуса, като например да посетите минерален басейн или да си организирате спа процедура.

Везни

Предстоят промени, които може да ви озадачат и дори затруднят. Реагирайте гъвкаво на ситуациите, в които попадате, за да се подготвите за неочакваното.

Скорпион

Не позволявайте да ви намесват в междуличностни конфликти. Ако все пак попаднете на такъв, заемете неутрална позиция. Не е във ваш интерес да си създавате врагове.

Стрелец

На публично събитие ще срещнете личност, с която преди време сте прекратили контактите си. Възползвайте се от възможността да ги възобновите, няма да съжалявате.

Козирог

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви позволи да компенсирате претърпяна преди време загуба. Може да не е в същите размери и направление, но самият факт, че това се случва, все пак ще ви зарадва.

Водолей

Не бъдете прекалено критични към грешките на околните. Никой не е безгрешен, на вас също ви се е случвало, а дружелюбното отношение ще ви спечели привърженици.

Риби

Събитията ще са изненадващи, но благоприятни. Ще се случат както на работното място, така и в личен план. Първоначално може да ви се сторят незначителни, но бързо ще оцените смисъла и важността им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари