IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за ноември – какво да очаква всяка зодия?

1 ноември 2022 17 30

Астрологична прогноза за следващите 30 дни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – в месечния хороскоп.

Какво ще ви донесе месец ноември?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за единадесетия месец от 2022 г. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще даде отговор на този въпрос.

Овен

Предстоят непредвидени промени или условия за предприемане на промени, като за част от тях няма да сте готови. Първоначално ще се случват на глобално обществено или социално ниво и обстоятелствата като цяло ще ви подскажат, че е за предпочитане да се съобразите с тях. Най-сериозните затруднения ще са свързани с финансите ви. Възможно е да не получите в срок част от обещаните приходи, така че бъдете готови на моменти да преминавате към режим на икономии. Успехите ви пък ще са в професионалната и социалната области и ще са окуражаващи.

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Телец

В началото на месеца в периода няколко дни преди и след Лунното затъмнение, което ще се случи във вашия знак е възможно да преживеете някои неуспехи, засягащи личните и делови отношения. Да се наложи да отлагате срещи, да отказвате уговаряне на сделки и подписване на договори и то не защото самите вие го искате, а поради непредвидена намеса на фактори, с чието съществуване не сте се съобразили. Търпението е една от силните ви страни, така че запазете спокойствие и изчакайте. През втората половина на месеца ще осъществите всички замисли със стоково-материална насоченост дори по-благоприятно, отколкото сте предполагали първоначално.

Близнаци

Ще се натъквате на задръжки, които ще ви принуждават да намалявате темпото на работа, независимо от желанието ви. Предполагаемо ще са свързани с транспорт, логистика, недостатъчна или неточна информация. Не губете време и енергия за създаване на дългосрочни планове и стратегии, почти сигурно е, че ще се наложи да ги променяте „в движение“, което може да повиши разходите ви. Обмисляйте тактики и работете върху проекти от обозримото бъдеще. Така ще се чувствате по-сигурни в себе си и ще съумявате да разпределите максимално правилно ресурсите си.

Рак

Почти всяка седмица или десетдневка ще се налага да се съобразявате с някакво ограничение, което ще забавя изпълнението на задълженията ви. Ще е свързано по-скоро с държавната администрация, отколкото със социалната среда и професионалните ви умения или поставени към вас изисквания. За собствено улеснение е добре да си подготвяте няколко варианта за справяне със сложните дейности и предварително да уточните на кого можете да разчитате, ако ви потрябва помощ. През втората половина на месеца няма да липсват изненади, но те ще са окуражаващи. Бързо ще напреднете с реализацията на задачите си и ще наваксате изоставането.

Лъв

Творческият ви потенциал ще е силен и ще ви подсказва оригинални решения на повечето сложни казуси. Следвайте логиката и здравия разум и преценявайте критично на кого можете да се доверите и кой би ви подвел. Източник на положителни емоции ще са любовните взаимоотношения, стига да овладеете пристъпите на подозрителност, ревност, самонадеяност и егоцентризъм. Отнасяйте се към партньорите си от всякакъв характер равностойно и ще се убедите, че колкото повече давате, толкова повече получавате. Най-интензивни ще са контактите със задграничните ви клиенти и доставчици.

Дева

Началото на месеца ще е монотонно, дори скучно с лека тенденция към разведряване на обстановката. В този период подходящата тактика е да се посветите изцяло на познати занимания, които не ви затрудняват. Екипната работа ще е резултатна, особено ако участието ви не е свързано с ръководни функции. Позицията на редови изпълнител ще ви даде обективни възможности за изява. Колкото повече са хората, с които общувате, толкова повече ще са и удобните моменти, в които бихте могли да заявите себе си и да спечелите привърженици. През втората половина на месеца не е изключено да предприемете кратко пътешествие или да участвате в обучение по тема, която живо ви интересува.

Везни

Сложните въпроси, с които ще се наложи да се справите ще са сравнително малко. Хубавото е, че с присъщата си услужливост сте спечелили достатъчно одобрение и няма да ви липсва подкрепа, ако се наложи. Вие сте общителни, а контактите ще са интензивни и тонизиращи. Не прекалявайте с разходите и по-специално с тези за развлечения. Забавлявайте се така, че да не създадете „дупки в бюджета“, които да ви принуждават да търсите заеми от хора, фирми или институции. Знаейки, че разполагате със средствата, които са ви необходими, ще се чувствате много по-сигурни и психически спокойни. Ако имате желание да смените работното място, започнете да търсите по-подходящо през втората половина на месеца.

Скорпион

Енергията ви е стабилна и никакви обстоятелства не биха могли трайно да попречат на устрема ви. В началото на месеца може да сте по-раздразнителни, по-претенциозни и по-взискателни особено към и от хората от обичайната си среда. Опитайте се да овладеете емоциите, за да не се стига до неподходящи разговори, насочени към търсене на виновни и уточняване на отношенията и задълженията. През втората половина на месеца избягвайте контактите с хора, които натоварват психиката ви, както и проследяване на „черна“ информация, която би предизвикала появата на мрачни мисли. Ще се наложи да прекратите някои от проектите, започнати през този период, но ще ги продължите успешно през март следващата година.

Стрелец

Истински парад на планетите ще има във вашия знак през втората половина на месеца. За разлика от първите две седмици, когато или нищо интересно няма да се случва или ако все пак има нещо, то ще е плод на чиста случайност, то след като Венера навлезе във вашия знак, обстановката коренно ще се промени. Ще се чувствате приповдигнато дори без видими причини. Малко след това и Меркурий ще навлезе във вашия знак, което пък ще се отрази положително на комуникативните ви умения. През последната десетдневка ще ви „посети“ и Слънцето, внасяйки особен колорит и въодушевление. Дори хора, намиращи се в нестабилно здравословно състояние ще се възстановят бързо и видимо. Последното събитие, Новолунието, ще ви помогне да преодолеете бариерите, пречещи на стартирането на новите ви проекти.

Козирог

Опитайте се да редувате изявите си в различните сфери, към които проявявате интерес в съответствие с интензитета на социалните събития. В началото на месеца намалете инициативата на работното място, ориентирайте усилията си към уреждане на въпроси, засягащи дома, бита и семейството ви. Без никакво съмнение ще можете да разчитате на подкрепата на близките си. Те ще са особено доволни от факта, че им посвещавате част от времето си. Постарайте се да общувате с тях така, че да не ги огорчите. Понякога и една погрешно казана дума може да създаде сериозни проблеми. През последната десетдневка на месеца бихте могли да разширите бизнеса си и да получите окончателно решение по труден юридически казус, което да ви удовлетвори.

Водолей

Физическото и психическото ви състояние ще са в синхрон, а дали ще се променят в положителна или в отрицателна посока зависи изцяло от начина, по който възприемате обективната действителност. Обстоятелствата невинаги ще са благоприятни за реализацията на замислите ви, но в такива моменти основна „движеща сила“ ще е оригиналният ви и нетрадиционен начин на мислене. Ако обстановката не е подходяща за изпълнение на обичайните ви задължения, заемете се с нестандартните задачи. Ще се явят благоприятни условия за коригиране, актуализиране и разширяване на проекти, по които сте работили през пролетта на миналата година. Допълнителните резултати от тях ще ви помогнат да възстановите загубени преди време позиции или пък да разширите влиянието си към настоящия момент.

Риби

В началото на месеца е възможно да се натъквате на сериозни пречки при дейности, свързани с реконструкции, реорганизация на работното място, внедряване на нововъведения като програмни продукти, информационна и комуникационна техника и технологии. Твърде често ще „тъпчете на едно място“, което ще е сериозна причина за безпокойство, особено ако се налага да се придържате към предварително уговорени срокове. Постарайте се да съхраните самоувереността си, обективната оценка и трезвата си мисъл. По този начин ще избегнете опитите за манипулация от страна на конкурентите или недоброжелателите си. Те към момента може и да не показват активен интерес към вас, но това съвсем не значи, че не ви наблюдават и че не чакат удобния момент, за да ви „сложат прът в колелата“. Постепенно силата на негативния аспект между Марс и Нептун, които са в ретроградна форма на движение, ще намалява. Събитията ще се развиват в положителна и улесняващи действията ви посока.

За още за зодиите, дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи – следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари