IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 ноември

3 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Upstate, New York, Unsplash

Снимка: Upstate, New York, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Близък приятел може да ви разочарова с поведението си или да ви подведе. Не бързайте да се сърдите, опитайте се първо да установите причините за така създалата се ситуация.

Телец

Не е препоръчително да подписвате каквито и да било договори, нито пък да се занимавате с издирване на информация за нова работа. В процеса на изпълнение ще се натъкнете на финансови проблеми, които рязко ще снижат възможностите ви.

Близнаци

Не са изключени неприятни новини, засягащи обучението ви, организацията на продължително пътуване или уреждането на юридически въпрос. Не се отказвайте от замислите си. Помнете, че освен преките пътища винаги има и заобиколни. Друг е въпросът доколко са ефективни.

Рак

Действайте с умерено темпо и придържайки се към правилата. Проверявайте резултатите от работата си няколко пъти. Допускането на досадна, макар и дребна грешка, може да създаде сериозни проблеми.

Лъв

Проблемите, доколкото ги има, ще засегнат предимно личните ви отношения. Въздържайте се от разговори, целящи изясняване на причините за каквито и да било конфликти. Няма да съжалявате, ако проявите сговорчивост.

Дева

Настроението ви ще е неустойчиво и на моменти може да изпитвате необяснима раздразнителност. Разгърнете въображението си и опитайте да освежите и украсите обстановката, в която пребивавате. Ще ви се отрази успокояващо.

Везни

Ако имате желание да си организирате някакво развлечение, изберете най-нискотарифното. Прекалите ли с разходите, ще се ядосвате на самите себе си.

Скорпион

Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“, резултатът ще е плачевен. Занимавайте се само с една задача и не очаквайте незабавен резултат.

Стрелец

Не взимайте и не давайте пари назаем. Не подписвайте дългосрочни договори. Преглеждайте внимателно касовите си бележки, още преди да сте заплатили покупките си окончателно. Съществуват предпоставки за сериозна финансова загуба.

Козирог

Съобразявайте разходите с приходите си. Не си позволявайте извънлимитни покупки. Преди сами да съжалите за липсата на финансова дисциплина от ваша страна, ще се наложи да проведете не особено приятен разговор с членовете на семейството.

Водолей

Не привличайте вниманието върху себе си. Работете самостоятелно и без да споделяте интересните си замисли. Опасността някой да ги представи като свое хрумване никак не е за пренебрегване.

Риби

Част от задачите, които ви поставят ще са сложни или пък неясни. Не е изключено да ви обхванат страхове и съмнения, които пък да предизвикат мрачни мисли. Със сигурност няма да се наложи тепърва да „откривате топлата вода“, така че отделете малко време и потърсете информация, която да ви ориентира и улесни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари