IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 ноември

4 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Grant Elliott, Unsplash

Снимка: Grant Elliott, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Част от фактите, на които се натъквате, няма да са особено приятни. Излишно е да реагирате като камилска птица, да „заравяте глава в пясъка“ и да се правите, че не ги забелязвате. Ако ги анализирате задълбочено, ще стигнете до правилните решения.

Телец

С изпълнението на практическите задачи ще се справите буквално „в движение“, но обстановката на работното място ще е нещо като тенджера под налягане. Напрежението няма да е ясно видимо, но ще се усеща, а причините, които го пораждат ще остават някак скрити. Доверете се на предчувствията си и не надничайте в чужди тайни.

Близнаци

Залагайте на фактите и си създавайте мнение, отчитайки обективните тенденции. Ако някой прекалено възторжено ви убеждава в своята истина, имайте си едно наум. Най-вероятно ще опитва да ви заблуди.

Рак

Опитайте се да подредите програмата си колкото е възможно по-подробно на фона на минималната информация, с която разполагате. Придържайте се към едно основно правило: избягвайте ненужните рискове.

Лъв

За всяка една от набелязаните задачи ще имате няколко варианта за избор и точно този факт може да ви затрудни. Възползвайте се от опита си, проявете самостоятелност и реагирайте колкото е възможно по-гъвкаво.

Дева

Поведението на хората от обичайното ви обкръжение може да предизвика у вас пристъпи на подозрителност и несигурност. Изразявайте мнението си директно, но без резки обвинения, ако не разполагате с нужните аргументи.

Везни

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно и неустойчиво. Люшкайки се между силното въодушевление и безпричинното огорчение, може да предприемете действие, за което да съжалявате.

Скорпион

Постарайте се да възприемате събитията от различни гледни точки. Фиксирайки се само върху негативната им страна, трудно ще вземете каквото и да било устойчиво решение.

Стрелец

Съобразявайте се с естеството на обстоятелствата и се постарайте да адаптирате задълженията си към тях доколкото е възможно. В този момент да запазите позициите си е по-важно, отколкото да напреднете.

Козирог

Част от днешните преживявания ще ви върнат към събития от миналото. Не ги приемайте прекалено драматично за втори път. Приемете го по-скоро като възможност за оправяне на старите грешки.

Водолей

Моментът не е подходящ за дългосрочни инвестиции и скъпи покупки. В случай, че все пак имате намерение да закупите комуникационна техника, то изпробвайте я още при продавача. Не е изключено да попаднете на скрити дефекти.

Риби

Хрумванията ви ще са оригинални, нестандартни и впечатляващи. Независимо от това е желателно да не избързвате с реализацията им. Дайте превес на логичната мисъл пред спонтанния порив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари