IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 ноември

7 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: AlteredSnaps, Pexels

Снимка: AlteredSnaps, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Околните почти непрекъснато ще ви изнервят с поведението си. Ще ви е много трудно да овладеете желанието си за словесна атака. Опитайте да се дистанцирате, ако не от всички, то поне от тези, които познавате отскоро и не биха ви простили някоя и друга хаплива забележка.

Телец

Работоспособността ви е висока и сте в състояние да постигнете максимума, с каквото и да се заемете. Отстоявайте вижданията и позициите си пред шефа, за да получите от свършената работа не само удоволствие, а и съответния финансов еквивалент.

Близнаци

На преден план ще излязат някакви домашни или битови проблеми, които може да ви принудят да промените плановете си. Съобразете се не само със сроковете, но и с разходите или вероятността да претърпите загуби, размествайки задачите.

Рак

Обстановката ще е напрегната, ще се наложи да се заемете с повече от първоначално замисляните задачи. За щастие, резултатите ще са удовлетворителни и независимо от умората, ще се почувствате доволни от себе си.

Лъв

Опитайте се да действате с равномерно темпо и да синхронизирате задачите с физическите и интелектуалните си възможности. Стремете се да постигнете баланс между количество и качество. Осигурете си подходящи условия за почивка и възстановяване на силите вечерта.

Дева

През целия ден ще сте заобиколени от много хора. Ще се почувствате нужни, търсени, но и някак отдалечени от присъстващите. След обед е възможно да получите допълнителни парични постъпления. Заделете ги за резерв.

Везни

Със сигурност няма да поставите днешния ден в групата на най-успешните. С каквото и да се заемете, ще се натъквате на някаква „греда“. Е, ще се справите, но с малко повече усилия от обикновено. След обед е възможно да ви поканят да споделите кратко пътуване. Възползвайте се.

Скорпион

Ориентирайте се към занимания, които не изискват особена концентрация. Съобразявайте се с обстоятелствата. Бъдете готови за всякакъв резултат, за да не се разочаровате или пък да сте принудени да правите корекции.

Стрелец

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно. При подобни обстоятелства е желателно да насочите вниманието си към дейности, с които сте сигурни, че ще се справите. Осъзнавайки, че държите контрол над ситуацията, ще възстановите самоувереността си.

Козирог

Ще разполагате с подходящи условия, за да реализирате по-голямата част от замислите си. Една от тези възможности ще е свързана с преодоляване на конфликт от личен характер. Проявете инициатива.

Водолей

С удивителна лекота ще ви се отдават сложните занимания и обратно – познатите и лесни ще ви отегчават и може да допуснете грешки. Няма да сгрешите, ако се комбинирате с колега, на когото имате доверие и чиято навременна намеса би предотвратила неприятностите.

Риби

Придържайте се към обичайните занимания и динамичен стереотип. Съобразете се с времето, с което разполагате, преди да си поставите твърде амбициозни задачи. Ако ви е нужна помощ, разчитайте само на приятелите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари