IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

7 ноември 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 7 – 13 ноември

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 7 – 13 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Не се надявайте на скоростен напредък. Ще ви е нужна последователност, за да реализирате замислите си. Непредвидени проверки, финансови проблеми, изненади, свързани с документи ще ви принуждават да променяте плановете си от време на време, да отлагате някои срещи или пътувания и тъй като няма да можете да въздействате върху обективната действителност, във ваш интерес е да я приемете. Не се заемайте с нови проекти, ако се съмнявате в готовността си. Отделете време за попълване на липсващите знания.

Телец

Водещо и то значимо събитие е пълното лунно затъмнение във вашия знак. Влиянието му ще се изрази в усещане за неяснота и обърканост. Веднага след него деформациите постепенно ще избледнеят и фактите ще придобият по-ясни очертания. Въздържайте се от излишни разходи, разпределяйте финансите си пестеливо. Прекалените претенции може да навредят на отношенията от всякакъв характер. Избягвайте критичните забележки на работното място. Личните конфликти на моменти може да са доста остри. Ако искате да избегнете окончателната раздяла с партньора си, останете на дистанция един от друг за поне няколко дни, докато страстите се охладят.

Близнаци

Периодът ще е напрегнат и ангажиментите ви ще са повече, отколкото очаквате. Сериозните проблеми ще засегнат финансите ви, здравето на родителите, училищните занимания на децата. Постарайте се да овладеете емоциите и да не стигате до импулсивни реакции, последствията от които ще са доста неприятни. Пристъпите на главоболие ще се дължат преди всичко на недостатъчен сън. Подредете графика си така, че да си го осигурите. На този етап се опитайте да избегнете спорните разговори с роднините.

Рак

Уменията и професионализмът ще ви спечелят привърженици и подкрепата им. С тяхното съучастие ще успеете да поставите основите на перспективен проект, но бъдете готови да предприемете някои промени в хода на работата. Не се опасявайте, финалът ще е успешен. Контактите и преговорите с колеги или партньори от други градове, дори от други държави ще са интензивни, а резултатите от тях – обнадеждаващи. Не отлагайте пътуванията. Не е изключено да се натъкнете на задръжки, но няма да са фатални. Основните затруднения ще са свързани с финанси, инвестиции или необходимост да погасите задължения с настъпил падеж като ще са свързани по-скоро с документацията, отколкото с липса на средства.

Лъв

Някои дребни недоразумения на работното място може да предизвикат пристъпи на раздразнителност и тревожност, но ако не ги приемате твърде лично, ще успеете да ги преодолеете. По отношение на физическото ви състояние не е за пренебрегване опасността от дребни травми. Бъдете внимателни при работа с електроуреди и когато шофирате. Що се отнася до финансите, ситуацията ще е нестабилна. Ще усетите и двете крайности – от приемлива задоволеност до обезпокоителен дефицит. Преценявайте прагматично разходите си. Дългосрочните ви проекти ще получат одобрение и подкрепа от влиятелни личности.

Дева

Кризисните моменти ще засегнат предимно отношенията ви. Както у дома, така и на работното място са възможни недоразумения, липса на синхрон, възобновяване на стари проблеми, които в някакъв период са били в латентно състояние. Ще се наложи да предприемете промени, които може и да не ви харесат, но те така или иначе ще са неизбежни и колкото по-бързо ги осъществите, толкова по-безболезнено ще ги усетите. Ново запознанство ще ви окуражи и ще окаже съществено влияние върху динамичния ви стереотип. Партньори, с които до момента не сте стигали до единомислие изведнъж ще приемат условията ви без уговорки. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношения и спорните теми.

Везни

Концентрирайте силите и вниманието си към едно конкретно направление. Бъдете внимателни при попълване и подписване на документи, четете ги подробно преди окончателното одобрение. Не позволявайте на шефа и колегите да ви манипулират, да ви отклоняват от вашите задължения, за да им съдействате при изпълнение на техните. Подбирайте задачите си и се ориентирайте приоритетно към онези, от които очаквате реални и скоростни приходи. Проявете предпазливост към новите партньори, за които не сте сигурни, че заслужават доверието ви. В личен план изненадите ще са приятни.

Скорпион

Сериозен дефицит може да усетите в две направления – по отношение на силите и по отношение на времето, с което разполагате. Независимо от всичко, е желателно да избягвате прибързаните действия, които може да причинят поредица не съвсем безобидни неприятности, с които пък ще се наложи да се справяте самостоятелно. Единственото условие за постигане на неоспорими успехи е да обмисляте тактиката си подробно и предварително. Така ще спечелите доверието на колегите и одобрението на шефовете, а инициативите ви ще получат „зелена светлина“. Разходите на моменти ще са значителни и ще е трудно да разпределите финансите. Ограничете покупките до момента, в който се очаква да получите предварително уговорените приходи.

Стрелец

Прекалената ви заетост може да предизвика охладняване на личните отношения. Постарайте се да не се стига до подобна ситуация, защото трудно ще възстановите разбирателството такова, каквото е било. Много е вероятно да получите предложение за сътрудничество от партньори, с които сте работили преди време, но не са били особено коректни. Не възобновявайте контактите, нищо добро няма да се получи. Сериозните проблеми ще се появят предимно във връзка с дома и бита ви и ще са изненадващи от типа на авария, опит за проникване, неприятности от съседи. Не допускайте вашите роднини или тези на партньора да се намесват помежду ви.

Козирог

Ще се натъкнете на затруднения в професионалната сфера, които ще изискват незабавно решение. Запазете спокойствие, защото са временни. Колкото и неясни да ви изглеждат ще ги преодолеете, използвайки познати и доказали ефективността си методи. Мотивацията ви ще е особено силна и благодарение на нея, ще успеете да си създадете безупречна програма, смествайки в нея стари с текущи задачи. Най-после ще докарате до финалната права дейности, които с течение на времето непрекъснато сте оставяли „за по-нататък“. Не бързайте с новите инвестиции. Съвсем скоро ще разполагате с повече информация и по-добри условия за стартирането им.

Водолей

Не ограничавайте инициативата си, ще разполагате с максимални възможности за изява. От една страна, влиятелна личност, която ви е обещала съдействието си преди време, наистина ще застане на ваша страна и ще стимулира напредъка ви. От друга, направена преди време инвестиция ще започне да дава първите си резултати. В този смисъл финансовото ви състояние ще зависи най-вече от умението да управлявате средствата си грамотно, да балансирате приходите и разходите. В личен и семеен план отношенията може да са леко непредвидими и конфликтни и няма да сгрешите, ако заложите на типичната си оригиналност, за да прекратите своевременно или дори да избегнете сериозните разправии.

Риби

Действайте активно, самостоятелно и без да разчитате на помощ, дори да ви е обещана. На работното място процесите понякога ще се развиват бавно, ще се натъквате на непредвидени спънки. В тази връзка са възможни конфликти с колегите и финансови затруднения. Не забравяйте, че създаването на нещо ново обикновено се случва след разрушаване на нещо старо и не се страхувайте от вероятността да го преживеете. Следвайте вдъхновението си, разчитайте на творческия потенциал и със сигурност ще намерите начин за стартиране на поне един от мащабните си проекти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари