IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 ноември

8 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jakob Owens, Unsplash

Снимка: Jakob Owens, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Изразходвайте силите си икономично. Не споделяйте и не обсъждайте намеренията си, не се знае кой съвсем целенасочено ще ви „сложи прът в колелата“.

Телец

Пълнолуние и пълно Лунно затъмнение във вашия знак. Може да усетите безпричинна раздразнителност и снижение на тонуса. Избягвайте непознатите дейности и намалете контактите.

Близнаци

Придържайте се към правилата за безопасност при работа и не разрешавайте навлизане в личната си територия. Не е желателно да давате пари или предмети назаем.

Рак

Ако се налага да пътувате с личен транспорт, проверете основно и старателно превозното си средство. В случай, че ще се възползвате от обществен превоз, изберете услугите на доказала коректността си фирма.

Лъв

Някой може да се опита грубо и внезапно да се намеси в решенията ви. Предотвратете възможността незабавно, но без да създавате предпоставки за конфликт.

Дева

Избягвайте разговорите с хора, които непрекъснато ви молят за услуги. Най-вероятно ще се опитат да ви манипулират в своя полза и в желанието си да сте полезни, в крайна сметка ще се окажете губещата страна.

Везни

Придържайте се към тенденцията на събитията. Колкото по-гъвкаво реагирате на външните обстоятелства, толкова по-спокойна ще е обстановката, в която се намирате.

Скорпион

В каквато и ситуация да попаднете, ще се чувствате точно като „в мъгла“. Контролирайте емоциите и се въздържайте от импулсивни решения с непредвидими последствия.

Стрелец

Ако непрекъснато се натъквате на някакви затруднения в процеса на работата си или реализация на намеренията изобщо, не се отказвайте. Просто намалете темпото и анализирайте по-подробно факторите, с които се налага да се съобразите.

Козирог

Не е изключено да попаднете при форсмажорни обстоятелства или да се натъкнете на нечие открито и с нищо не предизвикано противопоставяне. Ако „на първо четене“ не ви хрумне от кого е подходящо да потърсите помощ, то опитайте се да отложите заниманията, които не са спешни до момента, в който разполагате с подходящи условия за осъществяването им.

Водолей

Ще се наложи да направите доста труден избор между личните и деловите отношения. Ако се заемете с укрепването на едните, може да навредите на другите. Правилната или поне най-безопасна тактика е да не ги смесвате.

Риби

Завършването на текущ проект може да ви принуди временно да преустановите изпълнението на друг или да промените условията по някоя от сделките си. За предпочитане е да не подписвате нови договори, използвайте възможността за анекси към съществуващите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари