IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 ноември

16 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Убедителни сте, но и леко хаотични. Без проблем ще си осигурите подкрепа дори за най-смелите си идеи, стига да не смесвате желанията с възможностите си и да не стигате до действия с уклон на авантюризъм.

Телец

Въображението и прагматизмът ви ще са в абсолютен разнобой. Не се опитвайте да реализирате оригиналните идеи, които ви хрумват. Ограничете се с изпълнението на обичайните си задачи, а ексцентричните хрумвания оставете за по-подходящ момент.

Близнаци

Настроението ви ще е нестабилно и непрекъснато ще преминава от едната крайност в другата, от бурна радост, до дълбока апатия. Два са начините да се справите с противоречивото си емоционално състояние. Да се уедините или да сте в компанията само на хора, които ви разбират и приемат във всякаква ситуация. Изборът ще е изцяло ваш.

Рак

Няма да разполагате с достатъчно надеждна информация за взимане на решения, засягащи финансовото ви състояние. Ако все пак се налага да го направите, то консултирайте се с по-опитни от вас специалисти.

Лъв

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Придържайте се към естествения им ход, без да си изграждате твърде амбициозни очаквания. Днешните занимания, колкото и обикновени да ви изглеждат, ще се окажат устойчива база за осъществяване на следващите ви замисли.

Дева

Започнете деня без конкретни планове. Дори да си направите такива, непрекъснато ще се налага да се отклонявате от тях. Или шефът ще ви възложи допълнителна работа, или колегите ще се опитат да ви прехвърлят част от задълженията си, или самите вие ще промените приоритетите на набелязаните задачи. Реагирайки гъвкаво ще свършите много повече работа, отколкото сте предполагали.

Везни

Придържайте се към правилата и не се поддавайте на изкушенията, с които изведнъж може да се окажете заобиколени. Решавайки да купите нещо непредвидено, да се запознаете с интригуваща личност, да предприемете някаква промяна на динамичния си стереотип може и да не предизвика отрицателни последствия, но след време може да се окаже, че е сериозен източник на проблеми.

Скорпион

Ще разполагате с повече от една възможност да покажете професионализма си и би било грешка да не се възползвате. Колкото и да са сложни задачите, с които се заемате, не само няма да ви затруднят, но и ще получите впечатляващи резултати. Не след дълго точно те ще ви осигурят пълноценно сътрудничество.

Стрелец

Видим напредък ще постигнете в две направления. В усвояване на нови знания и в изглаждане на съществуващи конфликти от личен характер. Не пропускайте да направите и едното, и другото. Ще се почувствате изключително доволни от себе си.

Козирог

Ще ви е трудно да се ориентирате в ситуацията и да реагирате гъвкаво. При такива обстоятелства е задължително да сте предпазливи и да обмисляте решенията си задълбочено. Намалете инициативата и се въздържайте от участие в реализацията на чужди идеи, защото може да ви подведат и да се окажете в неблагоприятната позиция на „резервен бушон“.

Водолей

Един от дните, в които всичко се случва още преди да сте го пожелали. Фактът, че успявате, ще ви тонизира и вдъхнови. Използвайте макар и частица от това вдъхновение, за да импровизирате някаква приятна изненада за близките си.

Риби

Не стартирайте нови проекти. Ако все пак замисляте такива, то занимайте се преимуществено с подготовката им. Пропуснете ли този етап, то на следващия не само ще „забуксувате“, но може и да се върнете на изходна позиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари