IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде да посрещнем Нова година: Екскурзия до Рим

24 ноември 2022 12 30

Предложение за незабравимо празнично пътешествие с Tialoto.bg и Posoka.com

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ако трябва да разделим годината на няколко събития, които маркират сезоните, то това са Великден, морската почивка, Коледа и Нова година. С настъпването на зимата, празничната украса и уютът ни предразполагат да се подготвим за красотата на декемврийските празници и дългите разходки в приказно окичените улици.

Традиционно Коледа е отредена за семейството – за празнична семейна вечеря, за срещи с роднини и приятели.

Нова година, от друга страна, е този шумен купон, за който искаме да бъде запомнящ се. Искаме денят да е перфектен с надеждата така да ни тръгне цялата следваща година. Именно затова сега е точният момент, за да премислим добре какво искаме да правим, за да можем да запазим своето незабравимо изживяване.

По тази причина, Tialoto.bg и Posoka.com сме насреща, за да представим най-добрите опции, дестинации и програми, за да изкарате незабравимо Нова година, без значение дали в Европа или на екзотично място.

Днес ще ви отведем на Нова година във вечния град – Рим.

Ако не сте били там досега, можем спокойно да ви кажем, че Рим е от тези магически градове, които 100 пъти да посетите, 100 нови неща ще откриете.

Величествен, античен, Рим винаги е добра идея да се потопите в една истинска италианска приказка, още повече именно за Нова година, когато всичко е още по-приветливо и обещава неповторимо преживяване.

Програмата на празничното пътешествие включва панорамна обиколка на града, а по желание можете да добавите и посещение на Ватикана, площадите на Рим, екскурзия до Тиволи, Колизеума и Римските форуми.

Фонтан Ди

Снимка: Istockphoto

Както се знае, забележителностите в Рим са на всяка улица, именно затова задължително трябва да включите в своя график и Пантеона, Траяновата колона, дворецът Дория, Фонтан ди Треви, площад Венеция, площад Испания, Капитолий, както и още много, много други.

Заради огромното разнообразие и интересни неща на всеки ъгъл, Рим е град, който може да бъде посещаван многократно и всеки път да ни изненадва с нещо. Ако не сте били там, то Нова година е чудесен момент да посетите Рим за пръв път.

Разбира се, ще се насладите на празнична вечеря, а цялостното преживяване по програма е за 5 дни.

Така ще имате възможност да изкарате едно незабравимо посрещане на 2023 година, да обогатите културата си и да се насладите на романтичните разходки, хубавата храна и руйното италианско вино.

Пантеон

Снимка: Istockphoto

Пълната информация за празничната екскурзия за Нова година в Рим с директен полет с „България Еър“, 4 нощувки със закуски и екскурзии – можете да видите тук.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари