IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 ноември

23 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Oleksandr Pidvalnyi, Pexels

Снимка: Oleksandr Pidvalnyi, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В каквато и ситуация да попаднете, ще се измъкнете „невредими“ благодарение на чувството си за хумор, стига да не преминете от закачливи подмятания в хапливи забележки. Не позволявайте да ви намесват в чужди спорове, от които нищо добро не можете да очаквате.

Телец

Един от моментите, в които логиката и въображението ви са еднакво силни и никаква работа не би ви затруднила. В случай, че сте си го поставили за цел, ще можете сериозно да изпреварите конкурентите си. Направете го, но без много шум.

Близнаци

Ще удивите околните с перфектната си лична организация и навременна инициатива. Ако някой ви наблюдава отстрани, ще получи усещането, че не ходите, а летите. Проблеми може да се появят в моментите, в които вашата работа зависи от тази на колегите ви, не бъдете прекалено взискателни към тях.

Рак

Необичайната ви общителност ще ви спечели устойчиви симпатии и мили комплименти. Да разширите контактите си е полезно, но го направете предпазливо. Не се ангажирайте с чужди грижи.

Лъв

Занимайте се преимуществено с обичайните си текущи задължения. Работоспособността и нивото на концентрация са устойчиви и ще можете да наваксате, ако сте допуснали някакво изоставане или просто да напреднете достатъчно бързо. Съсредоточете се върху сложните задачи, едва след като отхвърлите рутинните.

Дева

Една истински творческа и особено любознателна личност ще се събуди у вас. Всяко преживяване ще ви ентусиазира и стимулира да проявите индивидуализма си. Обсъждайте и споделяйте интересите си, но не и подробности от личния живот, които в един момент може да се окажат „слабо място“.

Везни

Деловите срещи и разговори ще са особено плодотворни. Ще постигнете желаните крайни резултати за дейности, които преди известно време сте били принудени да отложите.

Скорпион

Нова идея, засягаща бита и организацията у дома, буквално ще ви обсеби. Желанието ви да я реализирате незабавно ще е толкова силно, че ще ви е трудно да се съсредоточите върху обичайните си задачи. Отделете малко време и я нахвърляйте набързо в писмен вид. Изваждайки я от съзнанието си, ще освободите мислите си за останалите задължения.

Стрелец

Физическото и духовното ви състояние са в хармония и лесно ще намирате допирни точки с хората, с които се налага да общувате. Приемете ролята на добрия слушател, оставяйте ги да изкажат мнението си и не споделяйте вашето. От всичко чуто ще можете да си създадете собствена концепция.

Козирог

Ограничете разходите. Не си позволявайте извънредни покупки и пазете собствеността си. Проверявайте и касовите бележки в магазините, за да избегнете загуби, независимо дали са причинени умишлено или не.

Водолей

Приятните изненади ще засегнат професионалния живот (бизнеса) и личните отношения. В професионален план ще получите удовлетворение от вложените до момента усилия. Що се отнася до личния живот, то не е лошо да внимавате какво си пожелавате.

Риби

Придържайте се към хода на събитията. Обстоятелствата ще са противоречиви. На моменти ще трябва да намалявате темпото, но в следващите моменти ще сте в позиция да въздействате върху случващото се. Направете го, само ако разполагате с нужната информация и ако се чувствате готови да поемете отговорност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари