IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодиакални знаци са най-досадните гости

3 декември 2022 19 30

По-добре изобщо не ги канете на партито си

Getty Images

Getty Images

Планирането на перфектното парти означава съставяне на идеален списък с гости. Искате комбинация от хора, които са общителни, приятелски настроени, които гарантирано ще се разбират с всички, или казано с други думи, ще се впишат лесно в средата. Но за някои хора ходенето на социални събирания може да е доста досадно преживяване, а за други – дори непосилно. Ако се чудите защо определени ваши приятели или близки странят от ходенето по партита и сбирки, давайки различни оправдания, то астрологията може да ви даде известна представа защо това е така. Представители на някои зодии са твърде придирчиви, други са асоциални, трети са конфликтни и т. н.

Разберете кои 5 зодиакални знака не са приятни гости и е по-добре да не ги каните на вашето събитие:

Козирог

Козирозите са изключително амбициозни, което означава, че може да им бъде трудно да оставят работата си настрана и да отидат да се забавляват. Поради техния фокус върху кариерата, този знак вероятно ще отговори с „не“ на вашата покана за парти, така че не се хабете. Козирозите мразят да ходят дори на бизнес събития и го правят, само защото знаят, че имат полза да присъстват. Ако много държите да поканите този знак на партито си, имайте предвид, че той няма да се забавлява особено много и ще дойде само от уважение към вас, като най-вероятно през цялата вечер ще си гледа в телефона и пръв ще си тръгне. Трябва да се приготвите да гледате сериозното му, отегчено или дори кисело изражение по време на купона ви.

Дева

Девите предпочитат да правят списъци и планове, вместо да купонясват. Ако все пак се появят на вашето събитие, те ще ви изтъкнат всичко, което не им харесва. Може да се окаже, че не одобряват менюто, декорацията или музикалното оформление. Девите притежават критична и нервна жилка. Те са перфекционисти, които може би ще прекарат цялото си време на партито ви в кухнята, сервирайки и отсервирайки. Да, вярно е че ще ви помогнат много, но ще трябва да изтърпите тяхното мрънкане и куп нежелана критика, с които ще ви засипят.

Скорпион

Скорпионите не са купонджии и обикновено стоят настрана по време на социални събития или изглеждат леко откъснати. Не очаквайте те да се сближат с всички или да бъдат твърде отворени за комуникация. Възможно е да са готови да се включат в някакъв разговор, но те самите няма да споделят нищо за себе си. Скорпионите са от типа хора, които биха огледали стаята, за да видят дали има някого, с когото си заслужава да говорят и едва тогава биха предприели общуване (ако има подходящ човек, според разбиранията им). Често те изглеждат „плашещи и мистериозни“. Ако не ви се занимава да им обръщате внимание цяла вечер – по-добре изобщо не ги канете на купона си.

Лъв

Никога не знаеш в какво се забъркваш, когато поканиш Лъв на партито си. Известно е, че Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието, но ако става въпрос за рожден ден, годеж или сватба, може да се опитат да засенчат домакина (включително булката или почетния гост). Също така е много възможно да се държат като примадони и да очакват всички да ги обгрижват и да им обръщат внимание. Те често имат неочаквано поведение, което по-скоро затруднява домакините и им вгорчава празненството.

Овен

Овните могат да бъдат нахални, импулсивни и дори нагли, което ги прави трудни гости. Те по принцип мислят доброто на всички, но често живеят според собствения си код, приоритети и дневен ред. Овенът невинаги е наясно, че е излишно да се перчи пред другите, че не е нужно да влиза в безсмислени спорове с хора, с които току-що се е запознал и т. н. Освен това Овните не са много съобразителни и невинаги обръщат внимание на правилата и етикета на събитието, което пък може да вкара домакина в конфузна ситуация.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
zatova i ne hodia tam kudeto se subirat mnogo hora. sama si pravia grafika za denia i si podrejdam zada4kite .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар