IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 ноември

29 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:  Caleb Oquendo, Pexels

Снимка: Caleb Oquendo, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Появата на непредвидена, но не особено надеждна информация ще предизвика ожесточени спорове на работното място. Отстоявайте вижданията си, аргументирано и базирайки се преди всичко на очаквания финансов резултат.

Телец

Според един китайски мъдрец, най-лесният начин да спечелите битката е да я предотвратите. Спомнете си твърдението му, преди да позволите да ви въвлекат в интрига, от която няма да има никакъв смисъл.

Близнаци

Условията няма да са особено благоприятни за осъществяването на някои замисли. Импровизирайте, въображението е едно от силните ви качества. Ако смените гледната точка, със сигурност ще ви хрумне приложим вариант.

Рак

Много е вероятно да попаднете на грешка в собствената си работа, но да имате трудности при отстраняването ѝ. Потърсете мнението на по-опитни колеги. Впечатлени от искреността ви, ще се притекат на помощ незабавно.

Лъв

Настроението ви е оптимистично, заразително, а самите вие сте твърде привлекателни. Независимо от това, не прекалявайте с разходите за развлечения, за да не съжалявате.

Дева

Близък приятел ще ви съобщи интересна новина, която ще ви окуражи по отношение постигането на ваша лична цел. Не е изключено да получите непредвидени парични постъпления. Не бързайте да ги харчите.

Везни

Изпълнявайте професионалните си задължения старателно и последователно. Овладейте спонтанния порив да помагате на всеки, който мрънка, че няма да се справи, защото накрая вие ще сте човекът, който не се е справил.

Скорпион

Изведнъж ще се окаже, че задачите ви са с пъти повече, отколкото сте очаквали и основният въпрос ще е: откъде да започнете. Преди да направите каквото и да е, постарайте се да прецените дали действително трябва да приемете всички отговорности.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна и лесно ще заобиколите част от препятствията по пътя си. Не отхвърляйте конструктивните предложения на околните за съвместна работа. Ще си осигурите подкрепата им трайно и откровено.

Козирог

Събитията ще се развиват динамично и от вас зависи да ги използвате максимално. Едно от условията е, да не се сравнявате непрекъснато с другите, а да разчитате на индивидуалността си.

Водолей

Напредъкът ще е пряко свързан със самооценката ви. Ако сте сигурни в себе си, значи няма от какво да се страхувате. Достатъчно е просто да следвате замислите си.

Риби

Енергетиката ви е стабилна и без проблеми ще успеете да овладеете собствените си емоции. Отстоявайте позициите си, наблюдавайте обстановката, в която попадате, но избягвайте острите забележки, та били те и справедливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари